Чт, 2024-04-25, 21:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 9 » Конгресмен США, що подав у відставку, заявив, що помічник Обами залякував його в душі
17:30
Конгресмен США, що подав у відставку, заявив, що помічник Обами залякував його в душі
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


Конгресмен-демократ від штату Нью-Йорк Ерік Масса, який раніше подав у відставку після звинувачень в гомосексуальних домаганнях, заявив, що глава адміністрації Білого дому залякує конгресменів у душі, котрим користуються члени Палати представників, повідомляє Fox News.
У понеділок конгресмен заявив, що став жертвою політичної атаки з боку адміністрації Барака Обами за те, що не хоче голосувати за реформу охорони здоров'я, запропоновану президентом. Інспірував відставку, на думку Масси, глава адміністрації Білого дому Ром Емануель, передає NEWSru.com.

"Я приймав душ у душовій Конгресу, і раптом переді мною з'явився Ром Емануель - навіть без рушника навколо торсу - і почав тикати мені пальцем в груди, критикуючи мене за те, що я не збирався голосувати за запропонований бюджет, - заявив конгресмен. - Та і навіщо він ходить в тренажерний зал для членів Конгресу? Щоб залякувати конгресменів".

Масса заявив про свою відставку після того, як комісія Конгресу з етики оповістила про намір провести розслідування за скаргою співробітника Конгресу, що угледів в діях Масси непристойні гомосексуальні натяки. Масса, батько двох дітей, що перебуває у шлюбі, заперечує звинувачення, кажучи, що лише використовував непристойні вислови.

У ЗМІ з'явилися твердження про те, що конгресмен приховує свою нетрадиційну орієнтацію. "Це брехня, - каже Масса. - Абсолютна неправда".

У коментарях пресі він зазначив, що тривала служба у ВМФ привчила його до міцних слів, які могли здатися комусь образливими і двозначними, а також що він напередодні дізнався про рецидив раку і не має наміру звалювати на себе і свою сім'ю проблеми, пов'язані зі слуханням комісії з етики.

Як військово-морський офіцер Масса брав участь в операції "Буря у пустелі", а також у врегулюванні конфлікту в колишній Югославії. У 1996 році пішов з флоту після того, як у нього було діагностовано рак.

Зазначимо, що в США нерідко виникають секс-скандали за участю відомих політиків. Так, два роки тому губернатор штату Нью-Йорк Еліот Спітцер подав у відставку після секс-скандалу за його участю, що вибухнув у США. На прес-конференції Спітцер заявив: "Я не можу допустити, щоб мої особисті вади шкодили життю суспільства".

Губернатор знову вибачився за свою поведінку перед виборцями штату Нью-Йорк і перед своєю дружиною, яка стояла під час прес-конференції поряд з ним.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1044 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ