Чт, 2024-04-25, 21:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 19 » Конкурента Nissan Juke готує англійська компанія MG, яка належить китайцям
11:21
Конкурента Nissan Juke готує англійська компанія MG, яка належить китайцям
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Англійська компанія MG, яка зараз належить китайцям, збирається почати випуск абсолютно нової для себе моделі - мова йде про маленький кросовер, який складе конкуренцію Nissan Juke і Opel Mokka.

Очікується, що прем'єра концепту нової моделі під назвою Icon відбудеться на автосалоні в Пекіні (поки в пресу потрапили лише кілька малюнків, хоча і вони говорять багато про дизайн автомобіля), повідомляють "Автоновости".

За попередньою інформацією, в рух Icon буде приводитися за допомогою бензинового двигуна об'ємом 1,5 л з наддувом, який стане видавати близько 150-180 к.с. Але, напевно, серійна машина отримає і спокійніші силові агрегати.

Виробництво нового кросовера хочуть розгорнути через 1,5-2 роки не лише у Великобританії (саме Icon повинен відродити славне ім'я MG на європейському ринку), але і в Китаї.

Нагадаємо, що британський автовиробник MG, який вже давно став активом китайського автогіганта Nanjing Automobile Corp, виклав у мережу офіційні фотографії свого свіжого творіння, хетчбека MG5. Цікаво, що цей автомобіль вже наступного року почнуть виробляти у Великобританії.

Audi презентує найпотужніший компактний кросовер у світі

На автосалоні в Пекіні, який відкриється наступного тижня, Audi представить найпотужніший компактний кросовер у світі. Він отримає назву RS Q3. Точніше, RS Q3 Concept, так як ця модель поки що числиться в розряді прототипів.

Головна "фішка" цієї машини ховається під капотом - там знаходиться 2,5-літровий бензиновий двигун, який, завдяки турбонаддуву, видає 360 к.с. Поки жоден серійний кросовер таких розмірів не може похвалитися великою кількістю "коней" - BMW X1 видає максимум 245 к.с., а інших суперників у Q3 зараз, по суті, немає. Завдяки такому "табуну", 7-ступінчастій коробці передач з подвійним зчепленням, повного приводу, більш жорсткій підвісці, стильним 20-дюймовим колесам і новому аеродинамічного обважування, RS Q3 буде здатна розігнатися 0-100 км/год лише за 5,2 с (211-сильна Q3 виконує цю вправу за 6,9 с). При цьому максимальна швидкість машини складе 265 км/ч.

Скільки буде коштувати серійна версія RS Q3, поки ніхто не знає. Швидше за все, німцям ще буде потрібно якийсь час на доведення ходових характеристик RS Q3 до розуму, але вже у вересні на автосалоні в Парижі ми повинні побачити повністю готовий до виробництва автомобіль.

Нагадаємо, що Audi в 2014 році представить новий кросовер. Він отримає ім'я Q4, і ця модель стане першим позашляховим купе марки - Q4 повинен буде скласти конкуренцію аналогічної моделі від BMW, яка отримає індекс X4, і Range Rover Evoque.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 903 | Додав: adminA | Теги: китайцям, компанія MG, конкурента Nissan Juke
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ