Пт, 2024-04-26, 12:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Вересень » 21 » Краща постільна білизна - з 3Д-ефектом
15:07
Краща постільна білизна - з 3Д-ефектом
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Краща постільна білизна - з 3Д-ефектом

Постільна білизна з анімалістичними принтами – це безліч варіантів малюнків, головні герої яких – звірі. Їх можна розділити на кілька видів. І кожен із них візуально досить помітно відрізняється. У цій статті поговоримо про різницю та розповімо про можливі варіанти.

Мало хто може встояти перед милими цуценятами чи кошенятами. Розуміючи це, технологами та дизайнерами були створені тканини з подібними принтами. Тварини виглядають як на фото. Більшість моделей з 3Д-ефектом. Тобто малюнки об'ємні та кошенята з цуценятами на них як живі, здається, що до них можна доторкнутися рукою та погладити. Звісно, ​​встояти перед комплектом постільної білизни у такому оформленні дуже складно. Що вміло використовують маркетологи у рекламному просуванні подібного текстилю.

Наступний вид – це намальовані звірі, часто з доданою фантазією художника кольоровою передачею. Це симпатичні малюнки, що іноді нагадують мультгероїв. Найчастіше виконані у вигляді дрібного принта на тканині. Це дуже симпатична постільна білизна, серед якої можна виділити комплекти як для найменших, так і для підлітків, і навіть дорослих людей. Купити такі набори не складно. Достатньо зайти в інтернет-магазині у фільтр із тематикою малюнків звірі і там вибрати модель із запропонованих комплектів з анімалістичними принтами.

Якщо шукаєте дешевші набори, купуйте постільну білизну з бязі або ранфорсу. Але врахуйте, що серед них ви не знайдете варіанти з 3Д-ефектом, навіть якщо вам обіцятимуть продавці. Вся справа в технології нанесення фотопринта, як часто називають цей ефект, на тканину. Справа в тому, що для максимального результату тканина має бути щільною, але при цьому не грубою. Такі властивості має сатин. Саме тому постільна білизна 3д - це комплекти із сатину, сатину-твилу, сатину-люксу та інших підвидів цієї тканини. Вартість комплектів середня і вища за середню - основний вплив відіграють і якість тканини, і якість нанесення принта. Але якщо купити таку постільну білизну тут, то вона прослужить вам кілька років, при цьому малюнок не втратить свій ефект, а сама тканина розмір і щільність навіть після великої кількості прань.

Ще один варіант принтів з тваринами – це з героями мультфільмів, казок, фільмів. Таку постільну білизну обожнюють маленькі діти. Батьки ж цінують її за те, що лягати спати в ліжечко з улюбленими героями діти йдуть набагато охочіше.

Як бачите, вибір великий і на зовнішній вигляд, і за вартістю. Замовляйте найкращі варіанти для себе та сім'ї уже сьогодні!

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 427 | Додав: abel | Теги: білизна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ