Пт, 2024-04-26, 18:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 23 » ЛЧ, 1/8: "Ліон" і "Реал" розійшлися миром, "Челсі" вже однією ногою у чвертьфіналі
13:49
ЛЧ, 1/8: "Ліон" і "Реал" розійшлися миром, "Челсі" вже однією ногою у чвертьфіналі
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Вчора ввечері відбулися чергові два поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Французький "Ліон" на своєму полі зіграв унічию з мадридським "Реалом", а лондонський "Челсі" на виїзді практично вирішив питання з виходом у наступний раунд, обігравши "Копенгаген".

"Ліон" - "Реал" 1:1

Голи: Бензема, 65 - Гоміс, 83

"Ліон": Льоріс, Ревейєр, Кріс, Ловрен, Сіссоко, Тулалан, Гуркюфф, Кальстрьом (Пьянич, 77), Бастос (Бріан, 70), Дельгадо (П'є, 70), Гоміс

"Реал": Касільяс, Рамос, Пепе, Карвальо, Арбелоа, Хедіра (Лассана Діарра, 68), Хабі Алонсо, Ді Марія, Езіл (Марсело, 75), Роналду, Адебайор (Бензема, 65)

Наставник "Ліона" Клод Пюель: "Ми довели, що здатні конкурувати і з цією командою. На "Бернабеу" "Ліону" потрібно активніше грати в атаці - більше контролювати м'яч і створювати моменти.

"У складі "Реала" багато швидких гравців групи атаки, але сьогодні ми позбавили їх простору, а тим самим і швидкості. Ми зберігаємо впевненість перед відповідним двобоєм, навіть незважаючи на пропущений гол на "Жерлані".

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью : "Сьогодні ми зробили крок вперед, нарешті забили гол у Ліоні - це сталося вперше. Питання про переможця залишається відкритим до відповідного двобою, враховуючи кваліфікацію нашого опонента. Але я сподіваюся, що підтримка "Сантьяго Бернабеу" допоможе "Реалу" подарувати блискучий футбольний вечір".

"Копенгаген" - "Челсі" 0:2

Голи: Анелька, 17, 54

"Копенгаген": Віланд, Антонссон, Йоргенсен, Поспех, Вендт (Бенгтссон, 75), Клаудемір, Квіст, Гронк'яер (Зохоре, 87), Боланьос, Ндоє, Сантін (Вінгор, 46)

"Челсі": Чех, Террі, Іванович, Коул, Босінгва, Ессьєн, Лемпард, Рамірес, Малуда (Жирков, 85), Торрес (Калу, 90+2), Анелька (Дрогба, 73)

Головний тренер "Копенгагена" Стале Сольбаккен: "В принципі, тут і обговорювати нічого. Вони були сильніші за нас, а ми, у свою чергу, припустилися дуже багатьох похибок. У нас були моменти, проте щоразу нам бракувало завершального пасу або гольового руху. Можливо, результат закономірний, проте я вважаю, що ми могли б зіграти краще в деяких аспектах.

Відверто кажучи, деякі з лідерів команди провели не найкращий матч. Гравці "Челсі" були набагато точнішими, небезпечнішими і швидкішими у заключній стадії атак. Можливо, ми ніколи не станемо сильнішими за "Челсі", проте за кращої гри цілком можемо хоча б наблизитися до їхнього рівня".

Карло Анчелотті, наставник "Челсі": "Вирішальну роль у сьогоднішній перемозі зіграла висока ефективність руху Ніколя Анелька і Фернандо Торреса у нападі. Вони відмінно взаємодіяли, завдяки чому нам було дуже легко атакувати.

Ми змогли продемонструвати розумний футбол, який і став запорукою гарного результату. "Копенгаген" показав ту гру, яку ми від нього чекали, намагаючись нав'язати нам активний тиск по всьому полю. Завдяки швидким та злагодженим пересуванням нам вдавалося раз за разом долати оборону суперника. Ми позбавили "Копенгаген" можливості пресингувати."

Нагадаємо, поєдинки у відповідь між цими командами відбудуться 16 березня.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 908 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ