Пн, 2024-04-29, 00:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 20 » Легендарні рокери "ДДТ" представлять у Києві проект "Иначе"
12:43
Легендарні рокери "ДДТ" представлять у Києві проект "Иначе"
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

Легендарний рок-гурт ДДТ 22 лютого завітає до київського Палацу Спорту з новою концертною програмою і представить мешканцям та гостям столиці України новий, перший за останні шість років, альбом "Иначе". Феєричний виступ одних з найвідоміших рок-музикантів Росії розпочнеться 22 лютого о 19.00.

"Иначе" - більше, ніж просто альбом і більше, ніж просто концерт - це сага, трактат, мультимедійна інсталяція. В цьому альбомі ДДТ є все: і суворий індустріально-металевий звук, і філософські вальси, і нічна лірика і поетичні читання.

А концерт "Иначе" - це небачене широкомасштабне шоу, розраховане на багатотисячні зали, стадіонного рівня, з концептуально збудованим трек-лістом, художнім світлом, яскравим відеорядом в стилі арт-хаус і новим саундом. Обладнання для цього концерту займає три трейлера, а екран поміщається тільки в палацах спорту.

Як зазначають самі музиканти, "Иначе" - це інший спосіб існування в часі і просторі, відмінний від нав'язуваної нам моделі смутного в своєму "позитиві" плазування суспільства споживання. Кожен з нас може погрітися біля багаття внутрішньої свободи. Кожен з нас може жити інакше, не ковтаючи цинічну пропаганду, не задовольняючись банальними, мертвими відповідями на живі питання буття.

Основою для концертних виступів стали 18 композицій з нового однойменного альбому, на яких тримається сюжет, концепт і ідеологія нової роботи. Сам подвійний альбом включає 28 треків. Але в новій концертній програмі також можна буде почути і всенародно улюблені, перевірені часом хіти групи. "Родина", "Мертвый город. Рождество", "Просвистела", "Дождь", "Что такое осень", "Черный пес Петербург", "Небо над озером", "В последнюю осень", "Любовь", "Глазища" - ці пісні назавжди вписані в зал слави всенародної любові.

ДДТ зараз переживають другу молодість. Наче й не було за спиною тридцяти років успішної рок-кар'єри, двадцяти студійних альбомів, всенародного визнання, поклоніння, цитування і оспівування. Адже перший серед рок-колективів Санкт-Петербурга, та й Росії, міг уже давно спочивати на лаврах і пожинати плоди своєї творчої діяльності.

Але обов'язок лідера гурту Юрія Шевчука як творця, а також його активна громадянська позиція змушують його перебувати в постійному еволюційному розвитку, і він може дати фору багатьом молодим рок-музикантам в розумінні актуальних музичних форм самовираження. Шевчук не заточив себе в клітку, як багато хто з його колег, а навпаки розправив крила і набрав повні легені повітря для затяжного польоту.

У піснях групи закладена божевільна енергетика. ДДТ вже не раз доводили, що вони можуть завдати собі на плечі ношу першопрохідців і з гордістю її нести, не згинаючи колін. Бути першим серед кращих, бути кращим серед перших - ось слова, якими можна охарактеризувати весь творчий шлях цієї великої групи.

NEWSru.ua надає можливість читачам відвідати небачене шоу ДДТ і проводить лотерею. Чотири квитки на концерт будуть розіграні серед тих читачів нашої сторінки в Facebook, які поділяться посиланням на анонс концерту в Facebook з друзями за допомогою функції Share ("Поділитися").

Розіграш проводиться до 17.30 21 лютого, результати будуть оголошені о 18.00 21 лютого на нашій сторінці в Facebook. Переможці будуть обрані за допомогою сервісу випадкових чисел www.random.org.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1103 | Додав: adminA | Теги: Легендарні рокери ДДТ представлять
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ