Чт, 2024-04-25, 02:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Ліга чемпіонів: "Баварія" не помітила "Ювентус". ВІДЕО
11:17
Ліга чемпіонів: "Баварія" не помітила "Ювентус". ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
Самим безпорадним серед усіх чвертьфіналістів поточної Ліги чемпіонів виявився туринський "Ювентус". У протистоянні з мюнхенською "Баварією" чинним чемпіонам Італії, які ось-ось захистять свій титул, не вдалося забити жодного гола.

"Ювентус" - "Баварія" 0:2 (перший матч 0:2)

Голи: Манджукіч, 64, Пісарро, 90+1

"Ювентус": Буффон - Барцальї, Бонуччі, К'єлліні - Падоін (Ісла, 69), Погба, Пірло, Маркізіо (Джаккеріні, 79), Асамоа - Вучініч, Квальярелла (Матрі, 66)

"Баварія": Нойер - Лам, Ван Бюйтен (Боатенг, 35), Данте, Алаба - Хаві Мартінес, Швайнштайгер - Роббен, Мюллер, Рібері (Луїс Густаво, 80) - Манджукіч (Пісарро, 83).

Наставник туринського "Ювентуса" Антоніо Конте: "Перед нами стояло складне завдання, і ми це розуміли. В будь-якому випадку я хочу привітати хлопців. Останні півтора року вони грали блискуче. Ніхто не любить програвати, але, коли зустрічаєшся з більш сильною командою, це треба визнати. За останні три роки "Баварія" двічі виступала у фіналі, тому ми розуміли, що між нами велика різниця в класі".

"Баварія" дуже сильна і колективно, й індивідуально. Мюнхенці творять на полі чудові речі, борються за кожен м'яч. Грати проти такої команди складно, і ми робили все, що могли. Хочу подякувати уболівальникам за підтримку, яку вони нам сьогодні надали. Ми отямилися від приємного сну і тепер повинні якнайшвидше сконцентруватися на чемпіонаті. Хочемо вдруге поспіль виграти скудетто. Це було б чудово".

"У нас були б ті ж проблеми при будь-якій тактичній схемі. Ми просто повинні визнати, що суперник грав краще нас. Навряд чи ми могли показати щось ще. Реакція вболівальників наприкінці матчу підтверджує це. "Баварія" буде однією з кращих команд ще багато років".

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес: "Футболістам непросто сконцентруватися на матчі через чотири дні після перемоги в чемпіонаті країни. У перші 20 хвилин це серйозно позначилося на грі. Ми часто втрачали м'яч у простих ситуаціях, допускали помилки при розгоні атак. Поступово нам вдалося взяти гру під контроль, а в другому таймі ми вже виглядали помітно краще. У підсумку повністю заслужили перемогу".

"У перерві ми обговорили кілька тактичних ходів. Це повинно було привести до поліпшення наших тактичних дій. Так і трапилося у другому таймі. Нас багато хвалили останні кілька тижнів. Звичайно, все це дуже приємно, але в грі ми повинні були абстрагуватися від схвальних слів. Нам це вдалося".

"Ми проводимо дуже хороший сезон і досить часто показуємо яскраву і видовищну гру. Ми стали чемпіонами Німеччини, але у нас є й інші цілі. Подивимося, чи перебуваємо ми на тому ж рівні, що і "Реал" з "Барселоною".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 955 | Додав: adminA | Теги: Ліга Чемпіонів, відео, Баварія, Ювентус
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ