Сб, 2024-04-20, 03:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 21 » Ліга Європи: "Ворскла" зіграла в нічию на виїзді з бельгійським "Стандардом"
10:35
Ліга Європи: "Ворскла" зіграла в нічию на виїзді з бельгійським "Стандардом"
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

У Льєжі, Бельгія, відбувся поєдинок третього туру групового раунду Ліги Європи, в якому "Стандард" приймав дебютанта цих змагань полтавську "Ворсклу". Підопічні Миколи Павлова зуміли відстояти нічийний результат, здобувши перше очко в турнірну таблицю.

"Стандард" - "Ворскла" 0:0

"Стандард": Болат - Опаре, Феліпе, Кану, Поконьолі - Венкер, Буйенс (Буцагло, 83) - Муджангі-Біа (Бачуаі, 89), Сейхас, Ван Дамме (Гонсалес, 52) - Сір'як

"Ворскла": Долганський - Даллку, Курилов, Ткачук (Громов, 88), Селін - Краснопьоров, Чеснаков - Кривошеєнко, Маркоскі (Оберемко, 68), Ребенок - Безус (Янузі, 43).

Дорожня епопея полтавської "Ворскли", котра через несприятливі погодні умови у середу цілий день добиралась до Льєжа, явно не додала настрою команді Миколи Павлова, котра на той момент єдиною в групі В не мала набраних очок. Утім, вийшовши на поле, українці одразу дали зрозуміти більш іменитим гостям, що голими руками їх не візьмеш.

Полтавці намагалися діяти дуже компактно, організовано, швидко переходили з оборони в атаку та, особливо, навпаки. Відчувалось, що у місцевому клубі виконавці дещо вищого індивідуального рівня, тому час від часу вони перегравали своїх полтавських візаві в міні-дуелях, однак хороша взаємопідстраховка дозволяла біло-зеленим стримувати бельгійців.

Вочевидь, зрозумівши, що так діла не буде, підопічні Хосе Ріги спробували вдатись до довгих передач, навантажуючи біля карного майданчика дует своїх форвардів - Гої-Бі Сир'яка та Біа Муянгі. Однак весь квартет захисників "Ворскли" - високі, фактурні хлопці, в котрих виграти верхову боротьбу дуже важко.

Хоча заради справедливості слід сказати, що молоді центральні оборонці гостей іноді відверто помилялись позиційно, і це дало можливість суперникам завдати кількох небезпечних ударів головою, в тому числі після "стандартів". Зокрема, крім нападників, майже поцілив у ворота капітан Єлле ван Дамм.

Що стосується дій ворсклян в атаці, то вперед вони висувались переважно невеликими силами, хоча в принципі їм нерідко вдавалось за рахунок чіткої перепасовки швидко виходити з оборони. Звісно, траплялись і похибки, обрізки, непорозуміння - характерні, одним словом, речі для таких недосвідчених команд.

Дійшло навіть і до помилки досвідченого, хоча й не на міжнародному рівні, Сергія Долганського, чий несвоєчасний вихід з рамки ледь не завершився голом Йоні Бюєна. Але Арменд Даллку вибив м'яча з порожніх воріт. Утім, цей епізод радше випадав із контексту гри. Ворскляни продовжували чітко оборонятись - не без помарок, але самовіддано та зосереджено.

Ходили гості й у атаку, причому вже в компенсований час мали одну дуже перспективну, однак в завершальній фазі не розібрались. Відтак, команда Миколи Павлова набрала перше очко в групі й зберегла шанси на вихід у плей-офф. А тепер чекає в гості бельгійців третього листопада.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 866 | Додав: admin | Теги: Стандард - Ворскла
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ