Чт, 2024-05-02, 09:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 7 » Лікувати Тимошенко потрібно в стаціонарі - німецькі лікарі
19:44
Лікувати Тимошенко потрібно в стаціонарі - німецькі лікарі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Німецькі лікарі представили українським колегам свої висновки результатів обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко 13-15 лютого нинішнього року і надали свої рекомендації щодо подальшого її лікування та комплексу реабілітаційно-терапевтичних заходів, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби в середу.

За даними відомства, мова йде про документи "Повідомлення по неврологічному укладанні після візиту міжнародної лікарської комісії до Ю.В.Тимошенко 13-15.02.12г." і "Рекомендації щодо діагностики і терапії".

"Лікарі з Німеччини зазначили, що, в цілому, за результатами проведених обстежень членами комісії був досягнутий консенсус щодо встановлення діагнозу хворий. За висновками німецьких експертів в даний час операція Тимошенко не рекомендована", - зазначають в прес-службі.

Зустріч членів міжнародної комісії з обстеження стану здоров'я Тимошенко, в яку входять як українські, так і німецькі медики, відбулася 7 березня в центральному офісі Державної пенітенціарної служби.

У зустрічі брали участь перший заступник голови відомства Сергій Сидоренко, перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко, а також посол ФРН в Україні пан Ганс-Юрген Гаймзет.

Німецькі установи виконання покарань не в змозі лікувати хворих з таким діагнозом, як у Юлії Тимошенко. Про це сказав доктор наук в області неврології, професор і голова правління установи "Шаріте - Університетська медицина, Берлін" Карл-Макс Айнгойпль відразу після тригодинної наради українських і німецьких лікарів щодо здоров'я Тимошенко, передає УНН.

За словами німецького лікаря, виправні заклади Німеччини не в змозі надати повноцінне лікування хворим з діагнозом, як у Тимошенко.

"Таких хворих необхідно лікувати в стаціонарних умовах", - сказав лікар.

У той же час українська сторона, а саме завідувач відділенням судинної патології головного мозку Інституту клінічної та експериментальної неврології та психіатрії АМН України Тамара Міщенко зазначила: "Ми маємо можливості для надання допомоги та виконання тих рекомендацій, які були надані німецькою стороною".

Нагадаємо, 14-15 лютого на території Качанівської виправної колонії проведено комісійне медичне обстеження стану здоров'я Тимошенко. В роботі комісії брали участь лікарі з Німеччини та Канади, а також українські медпрацівники.

Обстеження Тимошенко іноземними фахівцями не обійшлося без скандалів. Канадські лікарі заявляли, що українська влада не дозволила їм зробити необхідні аналізи для встановлення діагнозу екс-прем'єру, а також не надала історію хвороби Тимошенко. Українська сторона відкидає звинувачення.

Німецькі лікарі, які оглянули Юлію Тимошенко, раніше офіційно підтвердили серйозність хвороби українського екс-прем'єра. В Пенітенціарній службі України не виключають можливого оперування Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Екс-прем'єр відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: лікувати її потрібно в стаціонарі, діагноз Тимошенко, Німецькі лікарі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ