Чт, 2024-03-28, 11:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2010 » Липень » 7 » Лохан зі сльозами на очах благала помилувати її
14:53
Лохан зі сльозами на очах благала помилувати її
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/


Суд американського штату Каліфорнія визнав актрису Ліндсей Лохан винною в порушенні умов пробації (умовного терміну, коли засуджений перебуває під наглядом спеціальних органів), яку вона отримала за керування автомобілем у нетверезому стані, і засудив її в ніч проти середи до 90 днів в'язниці, передає РИА "Новости".
З'явитися у в'язницю актриса має 20 липня, до цього моменту вона носитиме спеціальний браслет, який фіксує рівень алкоголю в крові.

Як пише NEWSru.com, актриса зі сльозами на очах благала суддю не відправляти її до в'язниці, пояснюючи, що через щільний робочий графік їй складно було дотримуватися умов пробації і відвідувати всі необхідні заходи.

Суддя, однак, залишилася непохитною. Вислухавши вирок, Лохан розридалася. Заспокоювати її довелося адвокату, повідомляє британська The Daily Mail

Артистка просила адвоката Шон Чепмен Холлі "зробити що-небудь", але Холлі у відповідь лише хитала головою, розповідає NEWSru Israel. Біля виходу із зали суду Ліндсі схопила за руку її молодша сестра Алі, яка плакала разом з нею. Також на засіданні був присутній батько акторки, Майкл Лохан, і нова подруга Ліндсі, ізраїльтянка Ейлат Аншель. Близькі до Лохан люди стверджують, що ізраїльтянка "зачарувала" її, і в цій пристрасті "є щось нездорове".

Суддя Верховного суду міста Беверлі-Хіллс встановила, що 24-річна Лохан не з'явилася на сім освітніх лекцій про шкоду алкоголю, відвідувати які їй було наказано у 2007 році за керування автомобілем у нетверезому стані.

Лохан в 2007 році була притягнена до суду за водіння автомобіля в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Тоді актрису посадили у в'язницю на 84 хвилини і засудили до трирічного випробувального терміну, в ході якого її зобов'язали пройти спецпрограми по боротьбі з алкогольною залежністю. Пізніше випробувальний термін, призначений Лохан, був збільшений до чотирьох років.

У травні 2010 року актриса не з'явилася на засідання суду, порушивши таким чином умови випробувального терміну. Також було встановлено, що Лохан у встановлені терміни не прослухала програму по боротьбі з алкогольною залежністю.

Свою відсутність Лохан пояснила тим, що, перебуваючи на Каннському кінофестивалі, втратила паспорт і не могла прибути з Франції до США. Тоді Лохан засудили до сплати штрафу у 100 тисяч доларів, а також зобов'язали носити спеціальний браслет, що визначає вміст алкоголю в крові.

На початку червня, коли Лохан відвідувала церемонію вручення кінонагород MTV, спецбраслет, повідомляє Associated Press, передав сигнал тривоги. У документах, представлених прокуратурою суду 6 липня, йдеться, що сигнал тривоги був "пов'язаний зі вживанням алкоголю".

Раніше повідомлялося, що Лохан з'явилася на церемонії нагородження і на вечірці після неї без браслета.

Ліндсі Лохан відома за фільмами "Чумова п'ятниця", "Паскудне дівча" і "Я знаю, хто вбив мене". Усього її фільмографія налічує близько 20 картин.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 1115 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ