Сб, 2024-04-20, 10:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 10 » Луценко називає прокурорів дебілами і просить заклеїти йому рота та очі
15:32
Луценко називає прокурорів дебілами і просить заклеїти йому рота та очі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Суддя Ганна Медушевська відмовилася розглядати клопотання Юрія Луценка про витребування таємної інструкції МВС.

Відповідне рішення було ухвалено під час засідання Печерського суду у вівторок.

Луценко вимагав витребувати інструкцію, адже, за його словами, в обвинувальному висновку міститься посилання на порушення ним норми даної інструкції. Однак, як наголосив Луценко, цього документа немає у розпорядженні суду, підсудних та захисту.

У свою чергу суддя заявила, що подібне клопотання вже розв’язувалося судом раніше, і зняла його з розгляду, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Крім того, Луценко попросив суд показати заяви свідків обвинувачення, свідчення яких були зачитані, про неможливість прибути до суду. За словами Луценка, один з його захисників намагався отримати ці документи у канцелярії суду, однак захиснику було відмовлено.

У відповідь на це представник звинувачення Дмитро Лобань заявив, що сторона захисту має ознайомлюватися з цими документами поза межами судового засідання. "Ваша честь, я прошу примусового лікування Лобаня… Ідіот ти, просто доконаний", - сказав на це Луценко.

Розв’язуючи це клопотання, суддя заявила, що захисники зможуть отримати відповідні документи у канцелярії.

Після цього Луценко сказав: "Ваша честь, вношу клопотання, заклеїти мені рота та очі скотчем, і продовжувати суд… Я не уявляю, що маю сказати цього четверга, коли до мене прийдуть Кваснєвський і Кокс. Що я маю їм розказати про стандарти європейської України?"

"Перестаньте добивати рештки мого здоров'я. Я четвертий день сиджу на одному баралгіні. Відправте мене в камеру і робіть, що хочете… Я розумію, що вам наказано мене засудити. Засудіть, може, вам буде легше. Але хоч робіть вигляд, що це процес", - заявив Луценко.

Під час засідання Луценко неодноразово називав прокурорів "дебілами", "ідіотами" та "клоунами", за що йому неодноразово робила зауваження суддя.

Також суд відмовився задовольняти як передчасне клопотання одного з захисників про викликання свідків та витребування матеріалів справи.

Перед цим суддя зачитала свідчення Галини Климович, яка фактично заявила про непричетність Луценка до цієї справи.

Наразі суддя перейшла до стадії дослідження доказів та зачитує матеріали справи.

Як відомо, раніше Климович телеграмою повідомила суду, що перебуває за межами Києва і не може прибути до суду. Однак вона підтвердила всі свої свідчення, дані як в досудовому слідстві, так і в суді.

Раніше суд відмовив Луценку у клопотанні про відведення трьох прокурорів. Його захист оголосив про це клопотання.

Суд щодо епізоду отруєння Ющенка завершив допит свідків і розпочав вивчення матеріалів справи

Печерський районний суд Києва допитав 14 свідків справи за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, що стосується епізоду з отруєнням на той час кандидата в президенти Віктора Ющенка.

Головуюча суддя Ганна Медушевська на засіданні у вівторок оголосила свідчення колишнього керівника оперативно-слідчої групи з розслідування отруєння Ющенка Галини Климович і завершила стадію допиту свідків, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Отже, суд допитав 14 свідків кримінальної справи за звинувачення Луценка у візуванні продовження оперативно-розшукової справи щодо водія колишнього першого заступника СБУ Володимира Сацюка в рамках розслідування справи про отруєння Ющенка.

Наразі суддя перейшла до наступної стадії процесу - вивчення матеріалів справи.

Луценко вимагає у Пшонки притягти до відповідальності Кузьміна і суддів

Юрій Луценко звернувся до генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою притягнути до відповідальності низки працівників прокуратури та суддів.

Відповідну заяву на ім'я президента Віктора Януковича та Пшонки він подав під час засідання Печерського суду у вівторок.

Луценко нагадав, що на минулому тижні Європейський суд з прав людини визнав його арешт таким, що порушує Конвенцію з прав людини.

Він звернувся з вимогою виконати це рішення та притягнути до відповідальності, зокрема, першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, суддів Сергія Вовка, Ганну Медушевську та інших осіб.

"Нереагування на цю заяву буде підтвердженням відсутності верховенства права в Україні та продовження курсу політичних репресій", - сказав Луценко.

Він передав свою заяву судді, яка ухвалила рішення відправити її за належністю.

Однак перед цим представник звинувачення Дмитро Лобань заявив, що рішення судів про арешт Луценка має бути оскаржене у Вищому спеціалізованому суді.

У відповідь на це Луценко сказав: "Я прошу щодо тебе, дебіла, порушити кримінальну справу".

Стан Луценка погіршився - він не може нормально їсти: біль постійно його переслідує

Стан здоров'я Юрія Луценка знову погіршився. Зокрема, сьогодні під час судового засідання він кілька разів приймав ліки.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказала його дружина Ірина Луценко.

"Знову шлунок не виробляє шлункового соку. Періодично відбуваються загострення. Відмовляє печінка, відмовляє підшлункова. Він не може нормально їсти. Він відчуває постійний біль. Просто раніше це було два рази на добу, а зараз постійно", - зазначила дружина екс-міністра.

Також вона розповіла, що у Луценка була комісія.

"Вони чомусь вирішили, що його не треба госпіталізувати", - обурилася вона.

У розмові з "нунсівцем" Кирилом Куликовим Луценко на запитання, як себе почуває, відповів: "Хр*ново, четвертий день на баралгіні".

Нагадаємо, що у Луценка знайшли вірус гепатиту TTV.

Також його дружина стверджує, що він багато разів непритомнів у камері. Тепер він живе на штучних ферментах для нормальної роботи кишкового тракту.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: заклеїти йому рота та очі, Луценко, прокурорів дебілами
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ