Ср, 2024-04-24, 19:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 6 » Луценко розповів про сусідів по СІЗО. Скаржиться на "тортури" Першим Національним каналом
16:17
Луценко розповів про сусідів по СІЗО. Скаржиться на "тортури" Першим Національним каналом
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Юрій Луценко заявив, що екс-суддя Ігор Зварич може невдовзі вийти на волю. Як пише газета "Сегодня", про це колишній міністр внутрішніх справ сказав, відповідаючи на запитання, кого з відомих арештантів він бачив у Лук'янівському СІЗО.

"Зварича не бачив, але вперто повзуть чутки, що він помітно повеселішав, бо скоро, мовляв, вийде на свободу. У СІЗО йому дали прізвисько "Мюнхгаузен", - зазначив він. "Жартують, що він, як той персонаж: висмикує волосся - і від нього відлітають звинувачення", - додав Луценко.

"Бачив Роберта Флетчера (його підозрюють у найбільшому за часи незалежності шахрайстві), який вчив українців ставати мільйонерами. Чув, що в камері у Анатолія Макаренка (екс-глава митниці) є піч, на якій він з сусідами по камері готує голубці", - сказав екс-міністр.

Також, за словами Луценка, коли він був в ізоляторі СБУ, то "бачив і Пукача на моніторі в коридорі". "Живий, ворушиться. Ми на одному поверсі сиділи", - додав екс-глава МВС.

Крім того, Луценко розповів, що "почав писати про своє перебування в ізоляторі". "Написав дві сторінки, але в мене забрали ці матеріали. У камері проводять обшуки", - заявив він.

За словами екс-міністра, в його камері "трохи прохолодно, освітлення не дуже". "До речі, в моїй камері для смертників - сім замків. Як у казці. Більш-менш почувають себе ті, хто живе на передачах, тому що тюремну їжу, м'яко кажучи, їсти не рекомендовано", - сказав Луценко, додавши, що душ арештантам влаштовують раз на тиждень.

Відповідаючи на запитання, як він зустрів Новий рік, Луценко сказав: "Нормально, навіть з бульбашками - мені передали газовану мінеральну воду. Бачив салюти, які біля СІЗО влаштували мої рідні і друзі".

"У камері у нас є телевізор, правда, транслюють тільки ті канали, які на екрані не показують час доби", - зазначив екс-міністр.

За словами екс-міністра, він проводить в Лук'янівському СІЗО українізацію: "Там у мене є сусід по камері з Донецька. Тепер освоює українську". На запитання однієї з журналісток, чи піде він колядувати, Луценко відповів: "Ага, до Зварича".

На запитання, як до нього звертаються працівники СІЗО, лідер "Народної самооборони відповів: "Ну, як... Відкривають "кормушку" і кажуть: "Авторитети - на вихід". Як розповів Луценко, їм там дозволяють дивитися телевізор, але назвав тортурами те, коли змушують дивитись лише Перший Національний.

"Інколи приходять і запитують, чи нема скарг. Ну, я й кажу, що є скарги на прокуратуру і на тещу. Цікаво, що скарги на прокуратуру їх не дивують, а лише цікавляться, що у мене проти тещі", - поділився Луценко.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 939 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ