Сб, 2024-04-20, 09:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 31 » Луценко у Менській колонії: з ним уже працює адміністрація
19:51
Луценко у Менській колонії: з ним уже працює адміністрація
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка доставили до Менської виправної колонії №91 (Чернігівська область), де він відбуватиме покарання.

Як повідомила прес-секретар управління Державної пенітенціарної служби у Чернігівській області Ксенія Ісаєнко, зараз Луценко перебуває у відділенні карантину, діагностики та розподілу Менської виправної колонії, пише УНІАН. "З ним працює адміністрація", - сказала вона.

Також Ісаєнко додала, що Менська виправна колонія №91 – це єдиний заклад на території України, де відбувають покарання колишні працівники силових структур – міліціонери, прикордонники, співробітники Служби безпеки України та прокуратури. Сьогодні у виправному закладі утримується понад 500 засуджених. Колонія має приміщення для утримання засуджених: із мінімальним, середнім та максимальним рівнем безпеки. Засуджені в Менській колонії працюють у меблевому, столярному, швейному цехах, а також в автомайстерні та на дільниці виготовлення товарів народного вжитку.

З відомих засуджених у Менській виправній колонії відбуває покарання колишній суддя Ігор Зварич.

17 серпня Луценка було засуджено до 2 років обмеження волі у справі про організацію незаконного стеження під час розслідування отруєння кандидата у президенти Віктора Ющенка. Раніше, 27 лютого 2012 року, Печерський райсуд Києва засудив Луценка до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна (643 тис грн компенсації МВС за завдану шкоду) за заволодіння державним майном та перевищення службових повноважень. 16 травня Апеляційний суд Києва визнав правомірним цей вирок, винесений Луценку.

29 серпня адвокат Олексій Баганець подав апеляційну скаргу на вирок Печерського районного суду в справі екс-міністра внутрішніх справ Луценка щодо незаконного продовження стеження за водієм екс-заступника голови СБУ Сацюка Давиденком. 30 серпня аналогічну скаргу на вирок до Апеляційного суду Києва подав адвокат ІІгор Фомін.

Пшонка дозволить Луценкові через відео брати участь у судовому засіданні

Генеральна прокуратура припускає, що колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко може взяти участь у засіданні Апеляційного суду Києва з розгляду апеляції на вирок Печерського районного суду Києва, що засудив екс-міністра до 2 років обмеження волі за службову недбалість, у режимі відеоконференції.

Про це на брифінгу повідомив генеральний прокурор Віктор Пшонка.

"У другій справі він першою інстанцією засуджений, за апеляцією буде слухання. Як суд вирішить й яке буде побажання самого Луценка щодо участі в апеляційному суді - або його привезуть на засідання, або він використає відеоконференцію, що дозволено сьогоднішніми нормами кримінально-процесуального законодавства", - сказав він.

Пшонка зазначив, що на сьогодні набув законної чинності перший вирок Печерського райсуду Києва, яким екс-міністра було засуджено до 4 років позбавлення волі за перевищення службових повноважень, повідомляють Українські новини.

При цьому та обставина, що захист Луценка подав касаційну скаргу на цей вирок, не скасовує необхідності виконання вироку, тому Державна пенітенціарна служба етапувала екс-міністра в місце відбування покарання.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 904 | Додав: adminA | Теги: Менській колонії, Луценко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ