Пт, 2024-04-19, 23:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 10 » Луценко вирішив готуватися до виборів президента
16:10
Луценко вирішив готуватися до виборів президента
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Юрій Луценко вважає, що тиск європейців не справить впливу на судовий процес над ним. Про це він заявив в інтерв’ю польській газеті "Rzeczpospolita", повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

- Луценко вирішив готуватися до виборів президента

"Я вдячний усім, хто підтримує мене та інших членів репресованої української опозиції. Але скажу відверто – ні звернення європейських правозахисників, ні присутність працівників дипломатичних місій на суді не зупинять запланованої розправи", - сказав він.

"Я готовий до цього, бо вважаю. що моє завдання – довести, що не всі в Україні бояться і не все продається", - запевнив екс-міністр.

Він нагадав, що восени Україна отримає шанс підписати з Європейським союзом Угоду про зону вільної торгівлі.

"Фактично – це єдина можливість вирватися із лещат Кремля до української європерспективи. Ніщо, навіть репресії до мене та інших опозиціонерів, не повинно завадити цьому історичному прориву", - зазначив Луценко.

"Інша справа – Угода про асоціацію із ЄС. Я переконаний, що її підписання може ґрунтуватися лише на дотриманні європейських стандартів демократії в Україні", - наголосив він.

"І якщо європейські політики хочуть добра Україні, ця Угода має бути підписана лише після зламу підконтрольного владі суду через запровадження суду присяжних, після припинення цензури в ЗМІ і створення громадського телебачення, після припинення репресій щодо активістів мирних зібрань і проведення прозорих та чесних виборів до парламенту наступного року", - заявив Луценко.

За його словами, дуже багато залежить в цьому плані від політиків Республіки Польща.

"Я особисто знаю і пана Коморовського, і пана Сівця. Це люди, яким дуже близькі проблеми і перспективи України. Вірю, що вони займуть активну позицію задля досягнення Україною демократичних стандартів", - сказав Луценко.

Луценко вирішив готуватися до виборів президента

Юрій Луценко заявив про намір готуватися до виборів президента в 2015 році. Про це він сказав в інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда".

"Я не вірю в те, що в Україні відбудуться реальні вибори до парламенту. Балотуватися в депутати не хочу. Віддаю перевагу підготовці до серйозної участі в президентській кампанії 2015 року", - сказав він.

Лідер "Народної самооборони" скептично оцінив майбутнє опозиції у разі арешту лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

"Без Юлі українська опозиція скотиться до російського сценарію "царської демократії", де є дві зручні для влади опозиції - підгодована і заарештована", - сказав він.

На думку Луценка, Тимошенко необхідно зараз почати переговори про співпрацю з депутатом Ради, членом фракції Блоку "Наша Україна - Народна Ссамооборона", лідером партії "Фронт змін" Арсенієм Яценюком і лідером партії "УДАР" (Український демократичний альянс за реформи), головою однойменної фракції в Київській міській раді Віталієм Кличком.

Зазначимо, Печерський районний суд продовжить слухання справи екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка 20 червня о 10.00. Таке рішення суд ухвалив, розглянувши клопотання захисту звинувачених у цій справі.

Захист обвинувачених - Луценка та його водія Леоніда Приступлюка - заявив клопотання про оголошення перерви в слуханні справи у зв'язку з тим, що новому адвокатові екс-міністра Олексію Баганцю потрібен час для ознайомлення з матеріалами справи, повідомляє "Iнтерфакс-Україна".

Раніше суд відмовив у клопотанні Луценка про відведення судді Сергія Вовка.

Зауважимо, раніше депутат Геннадій Москаль з посиланням на матеріали, які надійшли до комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, стверджував, що суддя Сергій Вовк, який розглядає справу Луценка, два роки тому притягувався прокуратурою до кримінальної відповідальності.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 844 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ