Чт, 2024-04-25, 18:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Січень » 9 » Майдан хочуть дискредитувати гей-парадом
10:26
Майдан хочуть дискредитувати гей-парадом
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

11:30. Близько 150 осіб станом на пікетують будівлю Міністерства внутрішніх справ з вимогою припинити кримінальне переслідування активістів Євромайдану і ефективно розслідувати незаконні дії міліції проти них.

Мітингувальники тримають прапори опозиційних партій, а також прапори України, червоно-чорні та Євросоюзу. Поруч з мітингувальниками знаходиться машина з підсилювальної аудіоапаратурою. Вхід в будівлю МВС охороняють 10 міліціонерів. Конфлікти не зафіксовано.

10:50. Громадський рух АвтоМайдан - AutoMaidan просить про благодійну допомогу. "Раніше ми справлялися своїми силами, частково нас підтримували друзі і колеги. Але настав час звернутися до вас, так як наші фінансові можливості і ресурси виснажилися", - мовиться на сторінці руху в Facebook.

10:30. Російський портал моніторингу та аналітики Public підвів підсумки самих часто вживаних в ЗМІ неологізмів, слів, що з'явилися в минулому році. Проаналізувавши 7500 ЗМІ, аналітики порталу дійшли висновку, що слово "євромайдан " з великим відривом лідирує в рейтингу нових слів. На другому місці опинилося слово, знову ж пов'язане з лексикою українських опозиціонерів, - "тітушки".

9:50. Нардеп-"ударівець" Павло Розенко каже, що опозиція планує влаштувати безстроковий страйк у лютому, а слова "після Різдва" не варто сприймати буквально: "Терміни і цілі страйку ще обговорюються, зокрема на переговорах з профспілками, хоча вже зараз ясно, що однією з цілей буде відставка уряду. Орієнтовно можна сказати, що попереджувальний страйк відбудеться наприкінці січня, а якщо його вимоги не будуть виконані, то в лютому буде безстроковим".

9:25. Активісти Майдану разом з опозиційними депутатами Верховної Ради розпочинають пікетування центрального офісу Міністерства внутрішніх справ України. Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Як повідомив лідер цієї партії Олег Тягнибок, пікетувальники вимагають припинити "свавілля і терор проти активістів Майдану".

08.30. Столичний Майдан сьогодні вночі активізував загони самооборони, але інформація про ймовірність розгону не підтвердилася. Вночі з’явилися чутки про велику ймовірність розгону Майдану, появу водометів, автобусів з "Беркутом" у повному бойовому спорядженні.

Проте представники Автомайдану оперативно перевірили інформацію, яка з’явилася у соціальних мережах, і виявилося, що в урядовому кварталі все спокійно: ні водометів, ні завеликої кількості силовиків не було помічено.

Вночі на Майдані відбулася мобілізація загонів самооборони. Лунали чутки про 18 водометів на вулицях Грушевського, Інститутській, Городецького, але ця інформація не підтвердилася.

8 січня, 23.50. У Сумах активісти Майдану принесли під будівлю УМВС курячі тушки з нашивками "Беркута", пише ЛігаБізнесІнформ.

8 січня, 21.00. ЛГБТ-організації України заявляють, що жодних акцій 9 січня не проводитимуть, а їхній рух вкотре намагаються використати з метою дискредитації Євромайдану.

"Ми повідомляємо, що не планували і не плануємо жодних акцій на ЛГБТ-тематику в рамках Євромайдану саме тому, що розуміємо, ким і з якою метою вони будуть використані", - йдеться у заяві організації.

Представники ЛГБТ-спільноти повідомляють нам, що вони отримують пропозиції взяти участь в "акції на захист прав сексуальних меншин", яка начебто планується на 9 січня. Такі пропозиції надходять від людей, які професійно займаються підбором артистів та аніматорів. За участь в акції пропонується оплата в розмірі 150-200 доларів США. Очевидно, таке зростання винагороди стало наслідком провалу спроби недавньої дискредитації однієї з політичних партій - учасниць Євроходи. Тоді було безуспішно використано загін безхатьків з райдужними прапорами, найнятих, як повідомляють ЗМІ, за пляшку горілки та 50 грн.

"Ми заявляємо, що ніколи не пропонували і не будемо пропонувати гроші учасникам та учасницям акцій на захист прав ЛГБТ. Участь у цих акціях завжди була і буде тільки добровільною", - йдеться у заяві.

Зазначимо, що останнім часом щодо Євромайдану збільшилася кількість провокацій. Зокрема, міліція наполегливо повідомляє про порушення закону "майданівцями", скарги киян і навіть зґвалтування у наметах.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1063 | Додав: adminA | Теги: Майдан, дискредитувати гей-парадом
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ