Ср, 2024-04-24, 15:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Головна » 2015 » Лютий » 4 » Макаревич компенсує зірвані гастролі Росією концертами в Європі, Україні та Ізраїлі
19:36
Макаревич компенсує зірвані гастролі Росією концертами в Європі, Україні та Ізраїлі
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

Андрій Макаревич та гурт "Машина часу" скасували заплановані на 2015 рік концерти в містах Росії. Прес-аташе російського рок-гурту "Машина времени" Антон Чернін повідомив, що гурт скасував тур містами Сибіру та Уралу, пише Bloknot.ru.

"Нових концертів в Росії ми поки що не плануємо, винятком стане лише виступ команди в Crocus City Hall 13 березня", - сказав Чернін. За повідомленням РИА "Новости", у Росії група виступить також в Санкт-Петербурзі.

"У "Машини часу" все залишається як і раніше. Як були концерти тільки в Москві і за кордоном - так воно і є. Єдине, що 14 лютого Макаревич з програмою"LOVE - Пісні про любов" виступить і в Петербурзі. Відбудеться це чи ні - я сподіваюся, що відбудеться", - зауважив Чернін.

Відсутність концертів у Росії Макаревич з лишком "наздожене" концертами в Європі, Україні та Ізраїлі. Зокрема, на другу половину лютого і початок березня заплановано п'ять виступів у Німеччині - в Берліні, Ганновері, Дюссельдорфі, Франкфурті та Карлсруе - та ще один - в Парижі.

Нагадаємо, цькування "Машини часу" почалося після виступу її лідера Андрія Макаревича в серпні минулого року на Донбасі перед дітьми-біженцями з Донецька та Луганська.

У колективу були скасовані заплановані концерти в Санкт-Петербурзі, Кірові, Казані, Самарі, Саратові, Красноярську, Томську, Новосибірську та інших містах.

Найближчим часом "Машина часу" відправиться до Німеччини, де дасть концерти в Берліні (20 лютого), Ганновері (22 лютого), Дюссельдорфі (24 лютого) і Франкфурті (27 лютого). У березні відбудуться виступи в Карлсруе (1 березня), Парижі (3 березня) і Москві (13 березня).

Крім того, Андрій Макаревич виступить з "Джазовими трансформаціями" в Москві 7 і 13 лютого і 14 березня. Заплановані його концерти з проектом Yiddish Jazz - 21 березня в Москві, а потім в Ізраїлі - 28 березня в Хайфі, 29 березня в Тель-Авіві, 31 березня в Ашдоді, 1 квітня в Беер-Шеві.

У День всіх закоханих музикант представить у Великому залі філармонії в Петербурзі програму "LOVE - Пісні про любов".

У березні Макаревич запланував низку концертів в Україні, в гастрольний графік увійшли Київ (6 березня), Одеса (7 березня), Дніпропетровськ (8 березня) і Харків (9 березня).

Під час роботи над цим проектом Макаревич, фактично вперше за всю історію свого музичного шляху, всерйоз звертається до єврейської музичної теми і до мови ідиш. Як каже сам музикант, його надихнула музична культура емігрантського єврейства, що виїхали на початку XX століття за океан, в Сполучені Штати Америки.

"Історія єврейського народу дуже трагічна, тому вона і привертає до себе більше уваги. Адже дійсно сумно, що мова, з якою пов'язана величезна частина культури цілого народу, зникає у тебе на очах. Я пам'ятаю, що бабуся моя ще говорила на ідиш, але, гадаю, через пару десятків років ця мова буде вже остаточно забута", - говорить він.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: Європі, Україні та Ізраїлі, гастролі Росією, Макаревич, концертами
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ