Сб, 2024-04-20, 14:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Березень » 2 » Маріуполь та Артемівськ бойовики можуть атакувати. Військові перехопили розмову окупантів. ВІДЕО
12:57
Маріуполь та Артемівськ бойовики можуть атакувати. Військові перехопили розмову окупантів. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 У штабі сектора "С" АТО кажуть про можливу атаку бойовиків на Маріуполь і Артемівськ. Про поточну ситуацію і подальший розвиток подій в зоні АТО 1 березня розповів заступник голови штабу АТО в Секторі "С" Валентин Федичев, передає "Громадське ТБ Донбасу".

Так, за його словами, після кількох днів затишшя терористи відновлять наступальні дії на цих двох напрямках.

Українським військовим вдалося перехопити розмову бойовиків, під час якої вони обговорювали відведення техніки. Про це повідомила журналістка "Громадського ТБ" Кіра Толстякова.

"Військовим вдалося перехопити перемовини бойовиків, коли ті говорили, що після того, як ОБСЄ зафіксує відведення техніки, її можна буде повернути на висхідні позиції", - зазначила вона.

Також військовий 93-ї бригади з позивним "Козак" розповів, що два дні тому з радіоперехоплення розмови бойовиків стало відомо, що ті планували обстріляти позиції українських бійців десь у районі донецького аеропорту, проте натомість помилилися і випадково обстріляли власні.

За словами українських силовиків, обстрілів стало менше, проте вони не припинилися цілком. За режимом припинення вогню спостерігають представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Проте часто, після того як вони їдуть, обстріл з боку бойовиків відновлюється.

Зокрема в п’ятницю, 27 лютого, за словами бійців 20-го окремого батальйону 93-ї бригади, неподалік Ясинуватої було здійснено обстріл з 120-міліметрових гранатометів. Там було двоє поранених. Зараз хлопці в лікарні.

Нагадаємо, 26 лютого, згідно з другим пунктом "Комплексу заходів з виконання Мінських угод", Збройні сили України почали відведення важкого озброєння від лінії розмежування на Донбасі.

Того ж таки дня заступник керівника спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александер Гуґ повідомив, що важке озброєння відводять обидві сторони конфлікту.

При цьому директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс заявив, що "поки що всі заяви, які звучать з боку так званих "ДНР "та "ЛНР" про нібито відведення, нічим не підтверджені, це тільки слова..."

Президент України Петро Порошенко запевняє, що українські військовослужбовці готові повернути важку техніку на попередні рубежі в разі невиконання Мінських домовленостей.

У штабі АТО вже фіксують "ознаки підготовки ворога до подальших наступальних дій на Маріупольському, Артемівському і Луганському напрямках".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: перехопили розмову окупантів. ВІДЕО, бойовики, Маріуполь та Артемівськ, атакувати
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ