Чт, 2024-03-28, 16:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Січень » 12 » Меморіальну дошку на будинку, де розміщувалося Консульство УНР у Мюнхені встановили
17:42
Меморіальну дошку на будинку, де розміщувалося Консульство УНР у Мюнхені встановили
Інші останні Біографії. Довідки. Рецепти на сайті holosUA.com/

У Мюнхені встановили меморіальну дошку на будинку, де у 1919-1923 роках розміщувалося Консульство Української Народної Республіки. Про це повідомляється на сторінці Генерального консульства України в Мюнхені.

"Після тривалої роботи з підтвердження інформації в архівах, переговорів з власниками нерухомості, узгодження проектної документації та власне виготовлення нарешті завершено всі підготовчі та технічні роботи з встановлення меморіальної дошки на будинку за адресою Ainmillerstraße 35, в якому у 1919-1923 р.р. розміщувалося Консульство Української Народної Республіки в Мюнхені", — йдеться у повідомленні.

 Generalkonsulat der Ukraine in München
Вчора о 1:10 ·

UA/DE
Після тривалої роботи з підтвердження інформації в архівах, переговорів з власниками нерухомості, узгодження проектної документації та власне виготовлення нарешті завершено всі підготовчі та технічні роботи з встановлення меморіальної дошки на будинку за адресою Ainmillerstraße 35, в якому у 1919-1923 р.р. розміщувалося Консульство Української Народної Республіки в Мюнхені. Ми дякуємо всім, хто зробив реалізацію цього проекту можливою - професору Ірині Матяш і громадській організації «Наукове товариство історії дипломатії та міжнародних відносин» за проведену науково-дослідницьку роботу, власникам будинку за згоду на розміщення дошки, мерії міста Мюнхен за допомогу в оформленні проектної і дозвільної документації і штутгартській фірмі "Elina-St" за виготовлення дошки на спонсорських засадах.

Nach der langen Arbeit in den Archiven, den Verhandlungen mit den Eigentümern, der Vorbereitung der Projektdokumentation und der Herstellung des Gedenksteines freuen wir uns über den Abschluss aller vorbereitenden und technischen Arbeiten zur Anbringung einer Gedenktafel am Hause unter Ainmillerstraße 35 zu berichten, wo 1919-1923 das Konsulat der Ukrainischen Volksrepublik in München untergebracht war. Wir danken allen, die dieses Projekt möglich gemacht haben: der Professorin Iryna Matjasch und der Wissenschaftlichen Gesellschaft für Geschichte der Diplomatie und internationaler Beziehungen für die durchgeführten Forschungsarbeiten, den Hauseigentümern für ihre Zustimmung, den zuständigen Behörden der Stadt München für die Unterstützung bei der Projektierung und Verfassung der Zulassungsunterlagen und der Stuttgarter Firma "Elina-St" für die kostenlose Herstellung der Gedenktafel.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Біографії. Довідки. Рецепти | Переглядів: 1219 | Додав: adminA | Теги: Мюнхен, Консульство УНР, меморіальна дошка
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ