Пт, 2024-04-19, 11:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 25 » Ми не будемо поспішати, щоб знову не насмішити людей, - Суркіс про трансферні плани
11:37
Ми не будемо поспішати, щоб знову не насмішити людей, - Суркіс про трансферні плани
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що минулий чемпіонат України був найбільш "брудним" за всю історію. Крім того, бос столичного клубу поділився планами на літній трансферний період. За його словами, команду покине цілий ряд футболістів.

Про минулий чемпіонат

"У всіх матчах ми грали чесно! І немає команд, які не оступаються. Візьміть чемпіонат Іспанії: "Реал" по ходу першості йшов попереду "Барселони" на 10 очок, а до очного поєдинку з каталонцями підійшов лише з четирехочковим відривом. І виграй в цьому матчі "Барселона", ще невідомо, як закінчився б цей чемпіонат. Можу привести приклад і з "Манчестер Сіті". За дві хвилини до закінчення поєдинку з КПР весь стадіон плакав - "Городяни" програвали 1:2, і тим самим віддавали чемпіонство "Манчестер Юнайтед". А ще через дві хвилини стадіон вже радів - два голи в компенсований час, - і перемога в першості. І де тут логіка? При цьому мова йде про чемпіонат, в якому немає ніяких закулісних ігор. Ось коли у нас буде така першість, тоді і можна буде щиро вітати чемпіона. А сьогодні мені ні з чим нікого вітати.

Я не виправдовую результати, які показало "Динамо" в минулому сезоні. Але при цьому, вважаю, що за час незалежності Україна в сезоні 2011/12 був найбільш брудний чемпіонат країни. Найбрудніший чемпіонат за 20 років! Якісь картки, якісь дивні ігри, якісь вчинки футболістів - з тим ми граємо, а з тим не граємо. В одному матчі команда бореться, кістьми лягає, в іншому ця боротьба кудись повністю пропадає".

Безус і Селін

"Поки обійдемося без прізвищ. Трансферне вікно ще не відкрито, і офіційно на цю тему розмов поки немає. Все поки тільки попередньо. Більш того, поки не підписаний трансферний сертифікат, про придбання футболіста говорити просто безглуздо. А в нашій ситуації і зовсім не відкрито трансферне вікно."

Потенційні трансфери

"Крім усього іншого, наші селекціонери будуть уважно відслідковувати чемпіонат Європи. На цьому турнірі виступатимуть такі команди як збірні Греції, Хорватії, Чехії, зі складу яких реально можна придбати футболістів, якщо вони підійдуть нам за манерою гри, за стилем. Тим більше, всі матчі за участю цих виконавців можна буде побачити в живу. Так що ми не будемо нікуди поспішати, щоб в черговий раз не насмішити людей...

Крім усього іншого, ми працюємо над тим, щоб відпустити цілий ряд футболістів. Підкреслюю, цілий ряд! Але й тут я поки не буду називати жодних прізвищ. З однієї простої причини: я не хочу, щоб це виглядало так, начебто ми когось позбулися. Ми прагнемо, щоб хлопці, які вже не можуть нас явно посилити в майбутньому, зуміли знайти собі нові клуби".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1129 | Додав: adminA | Теги: Суркіс, Плани
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ