Пт, 2024-04-26, 15:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Міліція вийшла на слід стрільця з "Каравану". Він "засвітив" авто
10:38
Міліція вийшла на слід стрільця з "Каравану". Він "засвітив" авто
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Міліція встановила, де перебуває ймовірний вбивця охоронців із "Каравану" Ярослав Мазурок і готується до його затримання - таке повідомлення з посиланням на свої джерела дала "Українська правда".

У столичному МВС повідомили, що ця інформація "має право на життя" - саме з таким формулюванням. За певною інформацією, машину підозрюваного зафіксували камери відеоспостереження у Києві, але де саме, не повідомляється.

Відомо, що на машину Ярослава Мазурка було надано орієнтування, відтак правоохоронці напали на слід. Тож інформація про те, що міліція з хвилини на хвилину готова затримати "караванського стрільця", має право на існування.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що міліція встановила особу зловмисника, який розстріляв охоронців гіпермаркету "Караван" у Києві. Вбивця охоронців - уродженець Львівської області 1974 року народження, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

Державні охоронці переконують, що Мазурок у них не працював

Підозрюваний у вбивстві охоронців "Каравану" Ярослав Мазурок не працював у Держслужбі охорони і Управлінні держохорони. Про це представники цих служб заявили, коментуючи інформацію про те, що підозрюваний працював в охороні екс-глави "Нафтогазу" і Держуправління справами Ігоря Бакая, пише газета "Сегодня".

Начальник прес-служби ДСО при МВС України Світлана Павловська сказала, що вони не можуть не знати того, що Мазурок працював в їхньому відомстві.

"На всіх співробітників ДСО заведені особові справи, з фотографіями і докладною інформацією. Це занесено в базу даних. Якби у нас значився такий чоловік, про це відразу б стало відомо", - розповіла Павловська.

За її словами, в міліції є дані навіть на тих, хто не пройшов відбір у Держслужбу охорони. У ДСО кажуть, що Мазурок міг працювати в приватній охороні.

В Управлінні держохорони, співробітники якого охороняють перших осіб країни, також запевняють, що Мазурок у них не працював.

"Як тільки прозвучала інформація, що підозрюваний раніше охороняв Ігоря Бакая, ми це перевірили", - сказали виданню в УДО.

Народний депутат Василь Горбаль, який був партнером Бакая по бізнесу, також каже, що не бачив Мазурка серед охоронців екс-глави ДУС.

"Ігор Бакай завжди наймав охорону за договором в офіційних структурах. Крім того, у мене відмінна зорова пам'ять, я не пам'ятаю такої людини серед його особистих охоронців, як і інших відомих людей. Хоча у нього і у інших могли бути структури, в які я міг і не потрапити", - сказав Горбаль.

Раніше про те, що Мазурок працював в охороні Бакая, повідомила мати підозрюваного Галина.

Зазначимо, що 26 вересня, молодий хлопець у "Каравані" розстріляв охоронців. Трьох убито, четвертий поранений і прооперований. Злочинець вчинив стрілянину після того, як сек'юріті його зловили на крадіжці і супроводжували в кімнату охорони.

Раніше повідомлялося, що, незважаючи на велику кількість дзвінків від небайдужих громадян, які нібито бачили стрільця, міліція все ще не може знайти злочинця.

Речник МВС Володимир Поліщук повідомив, що інформація у справі засекречена, стрілець ніколи не працював в українських правоохоронних органах, а за вбивство у "Каравані" йому світить 10-15 років в'язниці. Повідомлялося також, що всі міліцейські структури, причетні до розшуку злочинця, працюють цілодобово.

По Києву розвішані фотографії злочинця, оприлюднено відео вбивства, передбачуваний маршрут втечі. Правоохоронці схиляються до думки, що кілер є психічно хворим. Психологи цю версію критикують, зазначаючи, що він вчиняв злочин із незворушним обличчям і виглядав цілком осудно.

Щодня від різних ЗМІ надходять нові та суперечливі відомості про підозрюваного у вбивстві в "Каравані".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1258 | Додав: adminA | Теги: міліція, Авто, слід стрільця з Каравану
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ