Пт, 2024-04-26, 07:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Липень » 24 » На авіашоу в Британії українські військові льотчики здобули нагороду. ВІДЕО
17:45
На авіашоу в Британії українські військові льотчики здобули нагороду. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Українські військові пілоти виконували свою демонстраційну програму на серійних літаках, а не на спеціально підготовлених та переобладнаних для авіапоказів.

Військові льотчики 83-ї бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних сил Збройних сил України, що дислокується на Полтавщині, стали переможцями в номінації «Найкращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО» на міжнародному авіаційному показі The Royal International Air Tattoo — 2017, який проходив з 14 по 16 липня 2017 року у Великій Британії. Про це інформує прес-служба Міноборони.

Україна була представлена двома літаками-винищувачами Су-27 (на статичному та динамічному показах) та військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних Сил ЗС України.

Цього року українські льотчики збільшили кількість фігур вищого пілотажу та додали нові елементи, які виконували на малих та гранично малих висотах. Загалом програма була укладена так, щоб під час виступу показати можливості літака-винищувача, його маневреність та професійний рівень військового льотчика, не виходячи за межі візуальної видимості. Демонстраційна програма, залежно від метеорологічних умов, була відпрацьована у чотирьох варіантах.

Демонстраційну програму на бойовому літаку-винищувачі Су-27 виконував заступник командира 831-ї бригади тактичної авіації з льотної підготовки полковник Олександр Оксанченко.

— Міжнародний авіаційний показ The Royal International Air Tattoo — 2017 — один із найпрестижніших у світі. Свої пілотажні програми на ньому показуються найкращі фахівці на найновітніших та найсучасніших видах авіаційної техніки. Ми виконували віражі на повних форсажах, проходи на малій та великій швидкостях, бойові розвороти з поворотом у внутрішній бік, проходи з випущеним шасі та бочка з випущеним шасі, бойові розворотів з «Бочками». Англійська погода внесла свої корективи у виступи, але ми показали гарний результат. Отримали перемогу в номінації «Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО», — сказав полковник Олександр Оксанченко.

Зазначимо, що наші українські військові пілоти виконували свою демонстраційну програму на серійних літаках, а не на спеціально підготовлених та переобладнаних для авіапоказів.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 611 | Додав: adminA | Теги: українські військові льотчики, нагорода, авіашоу, Британія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ