Пт, 2024-04-19, 12:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 11 » На автосалоні в Детройті дебютував кабріолет BMW на базі нової "шістки"
16:44
На автосалоні в Детройті дебютував кабріолет BMW на базі нової "шістки"
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

На автосалоні в Детройті дебютував кабріолет на базі "шістки" BMW нового покоління. Якщо у випадку з "трійкою" фірма BMW відмовилася від м'якого верху на користь металевого складаного даху, то модель 6-ї серії залишається класичним кабріолетом, пишуть "Автоновости".

На операції з м'яким верхом у новинки йде 19 секунд, що далеко не рекорд, але купе-кабріолети з жорстким дахом, як правило, витрачають ще більше часу.

Спочатку баварці запропонують лише потужні версії кабріолета 650i і 640i. У першої 4,4-літровий турбодвигун розвиває 400 к.с. і здатний розігнати машину до 100 км/год за 5 с. Друга має 3-літровий двигун з турбонагнітачем (320 к.с.), а час розгону на 0,7 с гірший. Зате, як запевняють, рушій дуже економний: 7,9 л на 100 км.

Пізніше гамму моторів розширять за рахунок дизельних 630d і 640d, а також додадуть дві екстремальні модифікації: M6 і версію з бітурбодвигуном V8.

Вже назвали ціну кабріолета BMW 650i в Америці. Там за нього проситимуть від 91 000 дол. Для порівняння: за цю суму в США можна купити чотири Ford Mustang.

Як повідомлялося, на початку жовтня 2010 року компанія BMW офіційно представила на автосалоні в Парижі нову модель 6 Series Coupe. Автомобіль, що демонструється в Парижі, формально має статус концепту, проте, по суті, перед нами готова до виробництва машина. З попередником новинку ніщо не пов'язує. Пішли в минуле не по-спортивному огрядні форми. Немає більше сумного погляду передніх фар.

І кришка багажника більше не "насунута", як це було заведено за часів Крістофера Бенгла. Свіжа модель виглядає стрімкішою, особливо в профіль. "Підтягнуті" боки роблять велике купе легшим на вигляд. Втім, якщо раніше "шістка" була автомобілем зі "своїм обличчям", то серед нинішніх "п'ятірок" і "сімок" дводверівка не виглядатиме аж так яскраво.

Чи отримає серійне купе таку ж бежеву і світло-коричневу шкіру в салоні, як концепт-кар, ще невідомо. Але дизайн збережеться. Загальний стиль перегукується з седанами, хоча купе оформлено, звичайно, ефектніше. Передня панель підкреслено несиметрична: центральна консоль повернена до водія. У неї досить оригінально вписаний великий 26-сантиметровий дисплей. По салону розосереджено 16 динаміків Bang&Olufsen.

Хоча про гаму моторів баварці поки що не дають інформації, можна припустити, що купе успадкує нинішню лінійку рядних шісток і V8 потужністю від 306 до 407 к.с. Якщо попередні покоління мали два типи кузова - купе і кабріолет - то у новинки, за попередньою інформацією, буде також і відкрита версія з жорстким складаним дахом, яку покажуть в наступному вересні на автосалоні у Франкфурті. Купе на той час, ймовірно, вже продаватиметься.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 983 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ