Пт, 2024-03-29, 17:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 30 » На автосалоні в Лос-Анджелесі корейці, японці та німці потішили новинками
13:10
На автосалоні в Лос-Анджелесі корейці, японці та німці потішили новинками
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Корейські компанії - справжні перфекціоністи своєї справи. Здається, що залишити будь-який автосалон без чергової глобальної прем'єри для них просто неприпустимо, а новинки ніби з конвеєра вилітають з дизайнерських та конструкторських бюро. Ось і на Лос-Анджелеський автосалон Kia привезла чергову прем'єру - нове покоління седана Forte, відомого у нас як Cerato.

Однак насправді виявляється, що цей автомобіль випустили ще кілька місяців тому. Спочатку влітку новий Kia Cerato представили на корейському ринку під ім'ям K3, а потім привозили автомобіль у жовтні на автосалон, що проходить у столиці Чилі Сантьяго. Втім, маркетинг в автоіндустрії - справа архіважлива, а тому світова прем'єра Cerato проходить саме в Лос-Анджелесі, пише Аuto.mail.ru.

Автомобіль нового покоління вийшов довшим, ширшим і нижчим за нинішню модель. Нова Kia Cerato сягає 4560 мм завдовжки, 1780 мм завширшки і 1435 мм заввишки. Колісна база була збільшена до 2700 мм, що позитивно позначилося на просторі всередині салону. Зовнішність - в загальному корпоративному стилі з фірмовою ґратами радіатора "посмішка тигра".

В інтер'єрі автомобіль також оновився, отримавши нове кермо і передню панель. Втім, революції в сфері дизайну не відбулося. Все добротно складено, а органи управління на своєму місці. Список устаткування досить широкий і охоплює, крім іншого, систему двозонного клімат-контролю, шкіряні сидіння з функцією підігріву та охолодження, 4,2-дюймовий кольоровий дисплей приладової панелі, камеру заднього огляду, систему круїз-контролю тощо.

Під капот Kia Cerato встановлюють 1,8-літровий бензиновий мотор потужністю 148 к.с. і 2,0-літровий двигун, що видає 173 к.с. Двигуни працюють в парі з 6-ступінчастою механічною трансмісією або з 6-ступінчастим автоматом.

Продажі нової Kia Cerato розпочнуться в 2013 році. Цікаво, що автомобіль можна буде купити в Росії, а ось в Європі його не буде. Там було вирішено зробити ставку на інші моделі.

Hyundai вже представляв у Сполучених Штатах новий Santa Fe, і було це не так давно - в квітні 2012 року на автосалоні в Нью-Йорку. Однак помилки бути не може - ми знову в Америці і перед нами знову Santa Fe. Правда, відмінності все ж є - цього разу Hyundai привіз подовжену шестимісну версію.

Від свого п'ятимісного побратима подовжений Hyundai Santa Fe відрізняється не дуже сильно. Збільшена на 100 мм колісна база, інші ґрати радіатора, здвоєні вихлопні труби, 18-дюймові колісні диски в стандартному оснащенні, фаркоп і, звичайно ж, третій ряд сидінь - ось, мабуть, і всі зовнішні відмінності новинки. До речі, на третьому ряду досить просторо - сім'я буде почувати себе досить комфортно. Загалом, не дивно, що презентацію подовженого Hyundai Santa Fe вирішили провести саме в США - країні, відомій своїми дорогами і сімейними виїздами на пікнік.

Під капот подовженої версії Santa Fe встановлюють 3,3-літровий двигун V6, здатний видати 290 к.с. і 341 Нм крутного моменту. У парі з мотором працює 6-ступінчаста автоматична коробка передач. За замовчуванням автомобіль оснащується переднім приводом, проте за доплату можна замовити і повноприводну версію.

Список обладнання великий. Тут і сім подушок безпеки, і ESP, і антипробуксовочна система Traction Control, і система допомоги при рушанні на підйомі, і система адаптивного світла, і 8-дюймовий екран навігаційної системи. Загалом, все на досить пристойному рівні.

Продаж американської версії кросовера почнуться в 2013 році.

Голлівуд від місця проведення Лос-Анджелеського автосалону - за кілька кілометрів, однак отримати відчуття, схожі з переглядом фантастичного фільму, можна і на самій автовиставці - досить поглянути на концепт Mercedes-Benz Ener-G-Force.

Автомобіль є дизайнерською варіацією на тему "Мерседеса" G-Класу 2025 року. Творці Mercedes-Benz Ener-G-Force не приховують, що головною особливістю концепту є його дизайн. І подивитися справді є на що. Масивний кузов з гігантськими арками, повністю світлодіодні фари, потужна решітка радіатора з великою трипроменевою зіркою і не надто широкі вікна - дійсно, ну чим не посланник з космосу, який прибув з далекої планети. Зате, за задумом творців, на Mercedes-Benz Ener-G-Force будуть встановлювати двигун на водневих елементах. Крім того, отримає позашляховик і систему Terra-Scan, яка допоможе автомобілю долати будь-які перешкоди - електроніка буде сканувати простір перед автомобілем і заздалегідь підлаштовувати настроювання амортизаторів під дорожню обстановку. Причому якщо водневий двигун - це тема далекого майбутнього, то Terra-Scan ми вже невдовзі зможемо побачити на серійних автомобілях.

Екстер'єр та інтер'єр нового покоління Toyota RAV4 вже не таємниця: зафіксований витік у глобальну Мережу офіційних фотографій найочікуванішої новинки Toyota цієї зими. Прем'єра "живого" кросовера повинна відбутися на автосалоні в Лос-Анджелесі наприкінці листопада.

Судячи з опублікованих на порталі Carstyleblog зображень, кросовер справді отримав новий екстер'єр, перероблений у стилістиці седана Toyota Camry. При збереженні впізнаваного образу RAV4 став більш динамічним і отримав цілу низку оригінальних дизайнерських елементів, з-поміж яких передня і задня оптика, бампери і ґрати радіатора. Інтер'єр переоформлений у більш сучасному дусі, але "багатоповерховість" центральної консолі також збереглася.

Що стосується технічної інформації, то наразі Toyota її ретельно приховує. Згідно з попередніми даними, кросовер отримає серйозно модернізовану платформу попереднього покоління і переосмислену гаму двигунів, причому базовим обіцяють призначити мотор об'ємом 2,5 л замість звичного дволітрового. За іншими даними, в Toyota збираються відмовитися від оснащення кросовера шестициліндровим двигуном об'ємом 3,5 л, доступним нині на ринку Північної Америки. Парк трансмісій також чекає оновлення - чотириступінчастий "автомат" поступиться своїм місцем більш сучасній шестиступінчастій коробці.

Лос-анджелеській публіці новинку покажуть наприкінці місяця - офіційно автосалон відкривається 30 листопада. Коли нова Toyota RAV4 добереться до Європи, поки що невідомо.

Нагадаємо, Mazda оголосила, що має намір вийти з бюджетного сегменту ринку в спробі стати більш преміальним брендом.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1020 | Додав: adminA | Теги: корейці, автосалоні в Лос-Анджелесі, японці та німці
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ