Пт, 2024-04-26, 08:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 8 » На будмайданчику сина Януковича невідомі побили людей
20:15
На будмайданчику сина Януковича невідомі побили людей
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Донецьку на будмайданчику поблизу готелю "Дружба" сталися сутички між невідомими людьми спортивної зовнішності та місцевими жителями, які протестують проти забудови їхньої території компанією Олександра Януковича "Менеджмент ассетс компані".

- Фірма Януковича ще не оформила документи на хмарочос

Як повідомило видання "Новости Донбасса", мешканці прилеглих до готелю "Дружба" будинків виступають проти забудови, оскільки будмайданчик поглинув їхню прибудинкову територію.

На даний момент деякі з мешканців сидять біля стовпів, на які повинні монтуватися огорожі, і не дають продовжувати роботи.

Невідомі молоді люди (близько 20 осіб) періодично намагаються відтіснити їх. Деякі з "спортсменів" одягнені у футболки з написом "Греко-римська боротьба".

У дворі присутні кілька десятків співробітників міліції, які стежать за ситуацією. Серед правоохоронців - начальник Донецького міського управління міліції Віктор Дубовик та заступник начальника Донецького міського управління міліції Роман Романов.

Міліція намагається не втручатися, але п'ять найбільш активних людей з обох сторін вже відправлені до райвідділу. Правоохоронці стверджують, що всі необхідні документи у забудовників є.

Як відомо, на місці аварійного готелю "Дружба" заплановано зведення висотного житлового будинку.

Проект реалізує будівельна корпорація "Менеджмент ассетс компані" ("МАКО"). Її президентом є син президента, бізнесмен Олександр Янукович.

Фірма Януковича ще не оформила документи на хмарочос

Містобудівна рада Донецька поки не дала корпорації "Менеджмент ассетс компанії" ("МАКО") дозволу на будівництво на місці пущеного під знесення готелю "Дружба" 24-поверхової будівлі. Про це в коментарі журналістам у середу, 8 червня, повідомив заступник міського голови Донецька Микола Волков, передають "Коментарі".

Раніше прес-служба "МАКО" заявила, що корпорація має намір побудувати на місці "Дружби" висотний будинок з житловими апартаментами, вбудованими нежитловими приміщеннями та вбудовано-прибудованими паркінгами. Цьому будівництву стали протистояти мешканці п´ятиповерхового будинку № 48-А по вул.Університетській, у яких новобудова відбирає невелику прибудинкову територію і дитячий майданчик.

Відповідаючи на запитання, чи можливий варіант, за яким будівництво на місці знесеного готелю 24-поверхового будинку не буде дозволено, Волков сказав: "Це визначить відповідна містобудівна рада, яка порахує всю документацію: якої висоти необхідна будівля на вказаній ділянці землі".

Також на уточнююче запитання, чи має корпорація МАКО зараз дозвільну документацію на будівництво "висотки", Волков зауважив: "Ми говоримо, яка висота повинна бути. Є відповідна норма, державна у правилах, буде прораховано фахівцями і сказано, якої висоти має бути будинок ".

Як повідомлялося, 19 травня 2010 року виконавчий комітет Харківської міської ради прийняв рішення "Про видалення зелених насаджень" між вулицею Новгородською і Сумською в районі вулиці Біла Акація, яким дозволив вирубувати на території Центрального парку культури і відпочинку імені Максима Горького 503 дерева.

20 травня на захист найстарішого парку міста вийшли активісти з вимогою припинити вирубування столітніх дерев без узгодження з Державною екологічною інспекцією Міністерства охорони навколишнього природного середовища України і без резолюції громадських слухань.

На території парку сталися сутички між захисниками дерев і так званою муніципальною охороною.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 923 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ