Пт, 2024-04-19, 00:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 13 » На доньку Кучми за півмільйонний борг дизайнери США подали в суд
13:43
На доньку Кучми за півмільйонний борг дизайнери США подали в суд
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Американська фірма подала в США позов проти доньки екс-президента Леоніда Кучми Олени Пінчук, звинувачуючи її у тому, що вона начебто заборгувала їм майже півмільйона доларів за послуги з ландшафтного дизайну в Конча-Заспі. Про це йдеться у судовому позові, який є у розпорядженні Kyiv Post, повідомляє holosUA.com.

Oehme van Sweden звинувачує Пінчук і кіпрську компанію Maypaul у неоплаті послуг з ландшафтного дизайну біля маєтку під Києвом, у якому, за твердженням позивача, проживає сімейство Пінчуків. Позивач просить стягнути з Пінчук і Maypaul 486 985 дол.

Відповідно до контракту Maypaul повинен був оплатити професійні послуги Oehme van Sweden на суму не більшу за 447 600 дол двадцятьма рівними щомісячними платежами.

Усе ішло добре, але в певний момент у 2008 році Олена Пінчук почала обурюватись, що вони платять забагато.

Після чергового нагадування від фірми Oehme van Sweden про необхідність покрити попередню роботу Олена Пінчук у своєму листі від 26 січня 2009 року, який є у розпорядженні Kyiv Post, до представниці Oehme van Sweden Лізи Делплейс, висловила незгоду з необхідністю додаткових платежів і попросила переглянути надіслані раніше рахунки.

Олена Пінчук не була стороною контракту з Oehme van Sweden і її американські адвокати постійно настоювали на тому, що саме тому вона не може бути стороною цього судового позову.

Ділянку, на якій Oehme van Sweden під керівництвом Пінчук і її представників розробляла ландшафтний дизайн, у 2004 році отримала компанія ТОВ "Транспортно-експедиційною компанією "Світ Шляхів".

Незважаючи на це Oehme van Sweden минулого року змогла переконати міжнародний арбітражний суд, що їхні послуги були призначені для Пінчуків, а відтак за борг відповідальна на лише компанія Maypaul, керівник якої підписав контракт, але й на одна з найбагатших родин України.

"Світ Шляхів" завдячує отриманню ділянки уряду Віктора Януковича. Адже саме його уряд у квітні 2004 року передав в оренду, а вже у липні у власність "Світу Шляхів" 114 га землі у елітному районі під Києвом Конча-Заспа.

У жовтні того ж року тодішній губернатор Київщини Анатолій Засуха підписав акт на право на землі для цієї фірми на земельну ділянку у 135 га.

Найцікавіше те, що цільове призначення цієї землі кваліфіковано для обслуговування реабілітаційно-оздоровчого центру, що часто роблять для того, аби зменшити номінальну вартість землі.

У списку 10 найдорожчих будинків світу, складеному аналітиками нерухомості, 6-те місце посіла вілла доньки екс-президента України Олени Пінчук у Великобританії.

Зазначимо, у 2008 році Олена Пінчук встановила рекорд ціни за нерухомість у Британії, купивши за 80 млн фунтів стерлінгів п'ятиповерховий особняк у Кенінгстоні.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1177 | Додав: adminA | Теги: півмільйонний борг, доньку Кучми, суд, дизайнери США
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ