Сб, 2024-04-27, 02:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 21 » На допити вже викликають близьких родичів Турчинова (ВІДЕО)
19:15
На допити вже викликають близьких родичів Турчинова (ВІДЕО)
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Близького родича заступника голови "Батьківщини" Олександра Турчинова викликали на допит до Генпрокуратури. Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко журналістам перед черговим допитом у Генпрокуратурі, повідомляє "Українська правда".

"Можу також сказати, що близького члена родини Олександра Турчинова сьогодні також запрошено на допит у Генпрокуратуру", - сказала вона.

- ГПУ завершила досудове слідство проти Тимошенко та висунула нові звинувачення
- У БЮТ заявляють, що мають відео візиту СБУ до офісу партії
- Тимошенко запевнила, що офіс партії охороняють депутати, які зможуть дати СБУ відсіч

Тимошенко заявила, що президент Віктор Янукович через правоохоронні органи розпочав "тотальне переслідування" родичів опозиційних політиків. "Сьогодні Янукович вирішив брати як заручників родичів опозиційних політиків, тому що частину опозиційних політиків вже у в’язницю пересаджали. Це справжній терор, і викуп, який вимагає Янукович за життя і свободу близьких людей опозиційних політиків, – це відмова від опозиційної діяльності", - сказала вона.

Тимошенко нагадала, що 18 лютого було заарештовано родича депутата Андрія Кожем'якіна "на підставі усних свідчень одного з київських чиновників". Крім того, Тимошенко заявила про тиск слідчого Служби безпеки України Горбатенка на дружину депутата фракції "БЮТ-"Батьківщина" Руслана Лук’янчука, а також на 77-річну матір екс-голови Державного казначейства Тетяни Слюз.

Нагадаємо, що наразі Турчинов сам регулярно з'являється в ГПУ, куди його викликають на допити. Востаннє він перебував у слідчому управлінні Генпрокуратори 17 лютого. Тоді він заявив, що нинішня влада втрачає контроль над економікою і соціальною сферою. "По тому, як зачастили з допитами слідчі, можна говорити про серйозні проблеми у влади, бо активізація слідства - це реальна ознака серйозних проблем у коридорах влади", - сказав Турчинов.

Напередодні він повідомив, що слідчий допитував його як свідка у справі про закупівлю автомобілів швидкої допомоги для сільської місцевості.

Раніше Турчинов уже кілька разів ходив на допити у ГПУ. Він проходить у двох справах – про розтрату державних коштів, отриманих від продажу квот парникових газів у рамках Кіотського протоколу, а також у "справі Луценка".

Нагадаємо також, що у п'ятницю БЮТ заявив, що співробітники Служби безпеки України намагалися вилучити електронні носії та центральний сервер партії "Батьківщина" в київському офісі. Як повідомив перший заступник лідера фракції Кожем'якин, до офісу партії їхали співробітники підрозділу "Альфа" разом зі слідчими СБУ.

Пізніше Кожем'якин повідомив, що в офіс партії нібито прийшли співробітники контррозвідувального департаменту СБУ, керівник якого веде супровід справ Тимошенко, Турчинова, членів колишнього уряду. За його словами, співробітники СБУ послалися на припис Генеральної прокуратури провести обшук офісу партії для вилучення електронних носіїв, а також центрального сервера "Батьківщини".

У Службі безпеки України заявляють, що жоден співробітник спецслужби не відвідував офіс партії "Батьківщина" в п'ятницю, і мають намір провести всестороннє розслідуваннчя інцидента.

Як заявила лідер партії "Батьківщина" Тимошенко, наразі в офісі постійно чергують депутати, як, в разі чого, готові дати СБУ відсіч.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 915 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ