Пт, 2024-04-26, 12:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 7 » На фестивалі мусульманського кіно гран-прі отримала порнозірка. ВІДЕО
14:14
На фестивалі мусульманського кіно гран-прі отримала порнозірка. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Казанський фестиваль мусульманського кіно, який відбувся у вересні, призвів до скандалу з сексуальним відтінком. Ініціював його голова Духовного управління мусульман Татарстану Ілдус Файзов. Ісламський діяч направив до Міністерства культури республіки офіційного листа, в якому розкритикував фестиваль за присудження премії колишній порноакторці. Обурило його ще й те, що німкеня Сібель Кекіллі, яка отримала гран-прі, у минулому відкрито критикувала іслам.

Файзов тепер запевняє, що не має стосунку до проведення конкурсу.

Сібель Кекіллі отримала в Казані приз за найкращу жіночу роль в фільмі "Чужа". Цікаво те, що на офіційному сайті фестивалю це єдина категорія, в якій вказали лише назву фільма, не згадавши актрису, яка отримала нагороду.

Скандал виник після того, як присудження нагороди намагалися пов'язати з функціонерами республіканського Духовного управління мусульман (ДУМ). Як заявила заступник міністра культури Татарстану Гузель Нігматулліна, ДУМ консультував організаторів фестивалю з питань, що стосуються релігії. Ілдус Файзов спростував висловлювання чиновниці, заявивши, що жодних консультацій з духовенством ніхто не проводив.

Він висловив обурення присудженням нагороди фестивалю актрисі, яка знялася свого часу в кількох порнофільмах і відкрито заявила, що насильство є складовою частиною ісламу.

У середовищі ісламського духовенства Татарстану з'явилася думка, що нагородження колишньої порноактриси призом і спроба пов'язати конкурсний відбір з мусульманським духовенством є акцією, мета якої - дискредитація Ілдуса Файзова, відомого своїм прагненням очистити мусульманське співтовариство Татарстану від релігійних радикалів.

Довідка. Сібель Кекіллі

Сібель Кекіллі, німецька актриса і порноактриса турецького походження, відома також в порноіндустрії під псевдонімом Ділара, народилася 16 червня 1980 року. Після закінчення середньої школи, де Сібель була однією з найкращих учениць, вона працювала в Хайльброннській ратуші у відділі очищення стічних вод.

Паралельно з цим вона заробляла на життя різноманітними способами, працюючи продавчинею, швейцаром, прибиральницею, барменом, промоутером, фотомоделлю, а також у порнографічних фільмах.

У 2002 році в Кельні в торговельному центрі менеджер із кастингу запитав її, чи не бажає вона взяти участь у відборі актрис на роль у фільмі режисера Фатіха Акіна. Вона погодилася і перемогла у кастингу близько 350 своїх конкуренток. Це було початком однієї з найбільш вдалих кар'єр у кінематографії.

У 2002-2003 роках вона провела три тижні на курсах акторської майстерності, імпровізації та сценічної мови в Школі акторської майстерності в Бохумі. Безпосередньо після нагородження фільму "Головою об стіну" на Берлінському міжнародному кінофестивалі в лютому 2004 року німецький бульварний журнал Bild під помітними заголовками опублікував матеріали про минуле життя Сібель Кекіллі, яка знімалася в порнографічних фільмах під псевдонімом Ділара.

Це спровокувало хвилю дискусій, співчуття та висловловлення солідарності і привернуло значну увагу як до нової картини, так і до колишньої участі Сібель у зйомках порнофільмів. "Це справді так, як і завжди трапляється: я була молода, і мені були потрібні гроші", - пояснювала молода актриса у своєму інтерв'ю.

Як з'ясувалося, батьки Кекіллі нічого не знали про її порнокарьєру і відреклися від дочки, намагаючись врятувати честь родини. "У нас більше немає дочки. Ганьба занадто велика, щоб це можна було пробачити", - сказав журналістам батько акторки Мехед Кекіллі.

18 листопада 2004 року під час трансляції вручення премії "Бембі" на телебаченні Сібель Кекіллі закликала журнали Bild і кельнський Express припинити "це брудне цькування" (diese dreckige Hetzkampagne). 2 грудня 2004 Німецька рада у справах преси (Deutscher Presserat) відкрито засудила публікацію репортажу журналом Bild як приниження людської гідності: "Відкритий інтерес не може слугувати прикриттям для репортажу, в котрому особистість обговорюваної людини зводиться до того, що можна прочитати в анотаціях на обкладинках касет з порнофільмами".

У грудні 2006 року Сібель Кекіллі взяла участь у заході, спрямованому проти домашнього насильства, який відбувся в Берліні (як організатор виступила турецька газета Hurriyet). На цьому заході актриса висловила таку думку: "Я випробувала на власному досвіді, що фізичне і психологічне насильство вважається нормою в мусульманських сім'ях. На жаль, насилля є складовою частиною культури ісламу".

Нині Сібель Кекіллі живе в Гамбурзі.

Нагадаємо, що у Німеччині фахівці університету криміналістики Нижньої Саксонії провели дослідження, в ході якого змогли встановити зв'язок між мусульманським віросповіданням і схильністю до насильства.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 942 | Додав: admin | Теги: Сібель Кекіллі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ