Пт, 2024-03-29, 14:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 13 » На Маріупольському напрямку бойовики різко збільшили кількість обстрілів. ВІДЕО
12:28
На Маріупольському напрямку бойовики різко збільшили кількість обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Упродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції жоден український військовий не загинув, чотирьох військовослужбовців було поранено.

Про це сьогодні, 13 листопада, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, однак четверо наших військовослужбовців були поранені", - сказав Мотузяник.

Крім того, за його словами, одна цивільна особа загинула під час обстрілу бойовиками селища Тоненьке під Авдіївкою на Донецькому напрямку.

"Після тривалої перерви під вогонь ворожої артилерії потрапив наш тиловий район – селище Тоненьке під Авдіївкою. Противник випустив 17 снарядів з гармат калібром 122 мм. Під час цього обстрілу загинула одна цивільна особа", - сказав Мотузяник.

Він також підтвердив, що в Мар'їнці (Маріупольський напрямок) на позиціях Збройних Сил України було поранено двох волонтерів.

Також окупанти неодноразово обстрілювали позиції українських військових на Світлодарській дузі та в Авдіївській промзоні.

"При цьому було випущено понад 160 мінних снарядів. Українські війська відкривали вогонь у відповідь з метою припинення агресивних дій ворога", - сказав представник Міноборони.

На Маріупольському напрямку бойовики порівняно з попередніми днями різко збільшили кількість обстрілів позицій Збройних сил України, використовуючи гармати і міномети.

"Основні бойові дії тривають у Мар`їнському районі, а також на ділянці фронту Павлопіль-Широкине. Кількість випущених боєприпасів по наших позиціях налічує десятки. Українські війська ведуть вогонь у відповідь", - сказав Мотузяник.

Він також повідомив, що на Луганському напрямку бойові дії велися в Станично-Луганському районі, за винятком самого райцентру, у Кримському, а також під Попасною. Російські окупаційні війська масово застосовували міномети та артилерію по Кримському, Новозванівці та Троїцькому.

Як повідомлялося сьогодні вранці, протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції сталося 64 обстріли з боку бойовиків, з них на Луганському напрямку – 15, Донецькому – 6, Маріупольському – 43.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1505 | Додав: adminA | Теги: бойовики, Маріупольський напрямок, кількість обстрілів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ