Сб, 2024-04-20, 11:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 25 » На обстеження німецькими лікарями, які запропонували їй допомогу, Тимошенко згодна
15:31
На обстеження німецькими лікарями, які запропонували їй допомогу, Тимошенко згодна
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко публічно підтверджує свою згоду пройти повне медичне обстеження німецькими лікарями, які офіційно запропонували свою допомогу, стверджує захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

"Юлія Тимошенко зворушена зверненням німецьких лікарів, які через посла Німеччини в Україні передали готовність надати їй медичну допомогу. Вона вдячна уряду Німеччини й особисто канцлеру Ангелі Меркель за ухвалене рішення", - сказав Власенко, повідомляється на офіційному сайті Тимошенко в середу.

Крім того, за словами захисника, Тимошенко погоджується на те, щоб разом із німецькими фахівцями до комісії увійшли й українські лікарі, яким вона довіряє.

"Але не ті, які зганьбилися участю в брехливих МОЗівських комісіях, а справжні досвідчені лікарі, наприклад, професор-нейрохірург Микола Поліщук. Зрозуміло, що Юлія Тимошенко, як і будь-яка людина, довіряє тим фахівцям, які пам’ятають клятву Гіппократа, а не виконують усі забаганки Януковича", - зазначив Власенко.

Напередодні захисник Тимошенко спростував заяву заступника генерального прокурора України Євгена Блажівського про те, що найближче оточення Тимошенко нібито шукає зарубіжних лікарів для проведення її обстеження.

Днями генеральний прокурор України Віктор Пшонка обговорив із послом Німеччини в Україні Гансом-Юргеном Гаймзьотом заяву Генпрокуратури щодо сприяння медичному обстеженню Тимошенко.

"Коментуючи цю заяву, генеральний прокурор України Віктор Пшонка підтвердив готовність сприяти, в межах компетенції прокуратури, організації роботи спільної медичної групи для проведення незалежного обстеження, діагностування та лікування Юлії Тимошенко, якщо це буде необхідно", - повідомив відділ зв'язків зі ЗМІ Генпрокуратури.

Соратники екс-прем'єра неодноразово заявляли про погіршення здоров’я Тимошенко, зокрема про наявність проблем зі спиною, через які вона не може ходити. Прес-секретар Тимошенко Марина Сорока заявляла, що екс-прем'єр відмовляється від медкомісій з Мінохорони здоров'я і наполягає на обстеженні її незалежними лікарями. За її словами, екс-прем'єр не довіряє лікарям, які "залежні від режиму й повзають перед ним на колінах".

У відповідь міністр охорони здоров'я України Олександр Аніщенко заявив, що рішення про те, які лікарі оглядатимуть і лікуватимуть Тимошенко, ухвалюватиме Державна пенітенціарна служба, а українські лікарі не поступаються зарубіжним.

"Наші фахівці нічим не поступаються іноземним колегам. У нас є необхідне обладнання та професійні лікарі, і якщо Юлія Володимирівна не довіряє нашим лікарям, то це не зовсім добре", - наголосив глава МОЗ.

Раніше влада Канади запропонувала допустити своїх медпрацівників до лікування Тимошенко.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1044 | Додав: adminA | Теги: обстеження німецькими лікарями Тимо
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ