Чт, 2024-03-28, 22:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 26 » На що може клюнути виборець Москаль розповів опозиції
18:57
На що може клюнути виборець Москаль розповів опозиції
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Усі опозиційні партії мають проголосити кілька спільних постулатів для того, щоб переконати виборців. Про це сказав народний депутат від "НС" Геннадій Москаль, передає прес-служба партії.

Політик зазначив, що сьогодні є чотири опозиційні сили, які можуть самотужки пройти до парламенту наступного скликання. Це, за його словами, "Батьківщина", "Фронт Змін", "УДАР" та "Громадянська позиція".

"У всіх цих опозиційних партій мають бути спільні пункти у їхніх передвиборних політичних програмах. Перше: змінити Конституцію і повернутися назад до парламентсько-президентської республіки. Друге: взяти 300 голосів у парламенті, щоб зробити президента просто "весільним генералом". Третє: створити конституційну більшість, адже коаліції сьогодні немає. Отже, опозиція має взяти владу в свої руки, тобто перевести з президентсько-парламентської до парламентсько-президентської республіки, призначити свій уряд і лишити президентові те, що було за старою Конституцію", - зазначив Москаль.

Також він наголосив, що останнім об’єднувальним пунктом, який є найважливіший, має бути звільнення Тимошенко та Луценка та зняття з них усіх обвинувачень, на той випадок, якщо під час виборчої компанії вони ще перебуватимуть під вартою. "Якщо всі партії, які вважають себе опозиційними, проголосили б ці постулати, то, я думаю, виборці б на це клюнули. Опозиція дійсно може змінити владу мирно, безкровно, але треба сьогодні переконати в цьому виборців", - додав нардеп.

Також він Москаль вважає, що об’єднуватись в єдину політичну силу - це абсолютно марна справа, адже до виборів залишилось дуже мало часу.

"Хай кожен іде зі своєю програмою, але хай вони проголосять те, що вони в парламенті об’єднаються заради спільної мети – змінити владу конституційним шляхом", – підкреслив політик.

Зазначимо, лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко виступає за єдиний список опозиції на майбутніх виборах. "Хай навіть резонансні партії популярні, але якщо їх дуже багато, вони не зможуть діяти, як сильний кулак, проти влади, яка укрупнюється і намагається демонструвати свої м’язи", - зазначив Кириленко.

Незважаючи на те, що до парламентської кампанії 2012 року ще більше року, політичні партії почали переговори про злиття і об'єднання. Політологи також вважають, що лави Партії регіонів можуть поповнитися "Фронтом Змін" Арсенія Яценюка.

Нещодавно "Фронт Змін" закликав учасників Комітету опору диктатурі ще до виборів підписати угоду про створення більшості в наступному парламенті. Таку заяву зробив заступник голови партії Андрій Пишний. А Яценюк заявив, що вважає за недоцільне об'єднання опозиції в одну партію, оскільки, на його думку, роздільно опозиційні партії зможуть отримати більшу кількість мандатів у парламенті, ніж об'єднавшись.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 875 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ