Чт, 2024-04-25, 18:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 27 » на ЗАЗ Vida перетвориться Chevrolet Aveo
21:44
на ЗАЗ Vida перетвориться Chevrolet Aveo
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

На Запорізькому автозаводі завершується підготовка до серійного виробництва нової моделі ЗАЗ Vida. Вже затверджений остаточний дизайн седана і хетчбека, які відрізнятимуться від зовнішності Chevrolet Aveo іншими логотипами, шильдиками, ковпаками коліс, а також внутрішньою комплектацією, повідомляє AUTO-Consulting.

ЗАЗ вже випустив передсерійну партію новинки, яка проходить сертифікацію.
Як ми вже повідомляли, Запорізький автозавод вестиме повномасштабне виробництво ЗАЗ Vida, включаючи штампування, зварювання кузова, фарбування і повне складання на головному конвеєрі. Більш того, в ЗАЗ Vida буде багато українських комплектуючих, а в перспективі їхня частка досягне 51%, що дасть можливість постачати Vida не лише на український ринок, а й на експорт. Точно за такою ж технологією на ЗАЗі зараз випускають ЗАЗ Lanos і ЗАЗ Forza.
Вже 16 лютого в Запоріжжі почнеться серійне виробництво ЗАЗ Vida, після чого автомобілі поставлятимуться в дилерську мережу ЗАЗ (а не Chevrolet, як раніше). Цінова політика поки остаточно узгоджується, але відомо, що Vida займе місце на сходинку вище, ніж Lanos і Forza, хоча буде дешевше, ніж "близнюк" Chevrolet Aveo.
Саме локалізація і повномасштабне виробництво дозволило знизити вартість ЗАЗ Vida, в порівнянні з Aveo. Крім того, на цьому ЗАЗ зупинятися не має наміру. Як повідомив Auto-Consulting голова наглядової ради ЗАЗ Микола Євдокименко, є плани встановлювати на Vida не тільки GM-івські двигуни 1,4 і 1,5 л, а й мелітопольський 1,3 л, що зробить цей автомобіль взагалі унікальним за ціною серед "однокласників".
У планах ЗАЗ - виробництво ЗАЗ Vida як в кузові седан, так і в кузові хетчбек. При цьому ЗАЗ Vida не конкуруватиме з Chevrolet Aveo, продажі нинішнього покоління ("близнюка" ЗАЗ Vida) припинять, а нове покоління Aveo, яке з'явиться на українському ринку навесні, буде відчутно дорожчим і конкуруватиме вже з такими авто, як Hyundai Accent і Kia Rio (вартість 120-150 тис грн). ЗАЗ Vida стартуватиме з ціною до 100 тис грн.
У планах ЗАЗ на 2012 рік значиться виробництво близько 10 тис одиниць нової моделі, частина з яких піде на експорт в країни СНД. Докладні ціни і комплектації ЗАЗ Vida стануть відомі вже в лютому, а товарні автомобілі в автосалонах українці зможуть побачити на початку березня.
Як повідомлялося, Запорізький автомобілебудівний завод 17 лютого презентував своє нове дітище - автомобіль класу "С" "ЗАЗ Forza", який зроблено спільно з китайською фірмою Chery Avtomobile. Представники запорізького автозаводу і китайської фірми під час презентації підкреслили, що "ЗАЗ Forza" стильний (дизайн італійського ательє Torino Design) не лише зовні, а й має низку сучасних опцій для комфорту, надійності і безпеки, а також конкурентну ціну - 79 тис 900 грн.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1046 | Додав: admin | Теги: Chevrolet Aveo, ЗАЗ Vida
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ