Пт, 2024-04-19, 13:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Січень » 19 » На зброї американських солдатів вибиті закодовані цитати із Біблії
16:30
На зброї американських солдатів вибиті закодовані цитати із Біблії
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


Американська збройна компанія Trijicon поставляє в армію США оптичні приціли для стрілецької зброї, на яких розміщені закодовані послання з Нового Завіту. У нанесенні на вироблені на замовлення Міноборони оптичні приціли для автоматичних гвинтівок закодовані послання з Біблії компанія зізналася під тиском громадських організацій і журналістів. Про це повідомляє телеканал ABC, передає Inbox.ru.

На збройних стовбурах можна знайти, зокрема, уривок з другого послання до коринтян: "Господь, який наказав сонцю засяяти над темрявою, засяяв у наших серцях, щоб сповістити про його перемогу". Солдати також можуть почитати цитати з "Одкровення" і Євангелія: "Хто йде вслід за мною, той не буде блукати в темряві, але матиме світло життя", передає GZT.ru.

Компанія уклала з Пентагоном контракт на кілька років на суму 660 млн доларів із зобов'язанням поставити 800 тис потужних оптичних прицілів для підрозділів морської піхоти.

Зброя використовується в Іраку, Афганістані, а також для тренування солдатів.

Компанія Trijicon підтвердила, що розміщує уривки з Біблії на зброї і не бачить в цьому нічого неправильно або незаконного. "Ми віримо, що Америка стала великою країною через добрих людей. Ця доброта протягом усієї нашої історії була заснована на біблійних заповідях, і ми будемо намагатися продовжувати дотримуватися цієї моралі", - повідомляє офіційний сайт компанії.

У той же час Майкл Вайнштейн, представник Організації за релігійну свободу в армії, заявив, що написи порушують конституцію і ряд федеральних законів США. "Це дозволяє моджахедам, членам "Талібану" і "Аль-Каїді" заявляти, що їх було вбито зі зброї Ісуса", - наводить слова ABC Вайнштейна.

У Пентагоні не змогли сказати, скільки саме оптичних прицілів від Trijicon використовується в даний час американськими військовими.

Представник командування сухопутних сил і корпусу морської піхоти запевнив, що військові нічого не знали про значення вибитих на приладах номерів. При цьому військові вже обговорюють можливі заходи, які доведеться вжити внаслідок інформації, яка з'явилася. Встановлені Пентагоном правила забороняють будь-які форми релігійного місіонерства в Іраку і Афганістані.

Протягом наступних місяців США відправлять до Афганістану 30 тисяч військовослужбовців. Таким чином, чисельність американського військового контингенту в Афганістані досягне через кілька місяців майже 100 тисяч осіб.

Таким чином буде здійснюватися нова стратегія дій в Афганістані. Уже в липні 2011 року США планують розпочати процес передачі відповідальності за забезпечення безпеки афганським властям. Сьогодні міністр оборони США Роберт Гейтс заявив, що американська стратегія в Афганістані приносить перші плоди у південноафганскій провінції Гельменд.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1221 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ