Пт, 2024-04-19, 13:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 23 » На ЖКГ готують донецького губернатора. А Герман на "гуманітарку"
15:01
На ЖКГ готують донецького губернатора. А Герман на "гуманітарку"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк найближчими днями обійме посаду віце-прем'єра, міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ. Про це "Острову" повідомило джерело в облдержадміністрації, додавши, що "питання по Близнюку вирішено на 95%".

Як зазначає видання, Близнюк 10 червня раптово пішов у відпустку. "Джерела в Донецькій ОДА стверджують, що так рано (у червні, а не в серпні-вересні) губернатор у відпустку давно не ходив. Виходить, відпочивши, з новими силами Близнюк після 1 липня візьметься розгрібати проблеми українського ЖКГ уже на новій посаді, вважають джерела", - пише видання.

Вони ж стверджують, що в Київ Близнюка "поведуть" не самого – із собою він прихопить Олександра Аліпова, нинішнього заступника голови Донецької ОДА саме з питань ЖКГ, щоб посадити в крісло свого першого заступника замість звільненого Юрія Хіврича.

Нагадаємо, що 1 червня Віктор Янукович звільнив Віктора Тихонова з посади віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, а Хіврича - з посади його першого заступника.

У Кабінет міністрів України обіцяли, що протягом тижня визначаться з кандидатурою на посаду віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ й подадуть її на розгляд президенту.

Пізніше у ЗМІ з'явилась інформація про те, що посаду віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства посяде Сергій Тулуб. Він був чотири рази міністром. Двічі - вугільної промисловості і двічі - паливно-енергетичного комплексу. 6 квітня 2010 року Тулуба було призначено головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Водночас у фракції Партії регіонів вважають, що кадрові зміни в Кабінеті Міністрів триватимуть.

Нагадаємо, що нещодавно Янукович також змінив і голову МОЗ. 17 травня Янукович звільнив Іллю Ємця з посади міністра охорони здоров'я. 24 травня новим міністром охорони здоров'я став Олександр Аніщенко.

Також 1 червня Головний державний санітарний лікар України Сергій Риженко написав заяву про звільнення. За кілька днів Янукович призначив головою Державної санітарно-епідеміологічної служби України Анатолія Пономаренка. Крім того, ще одним указом президент звільнив Сергія Копитова з посади заступника міністра охорони здоров'я.

ЗМІ: для Герман шукають нову посаду у Кабміні

Ганну Герман, яка зараз працює в Адміністрації президента, можуть призначити віце-прем'єром з гуманітарних питань. Про це говорять джерела "Комсомольської правди в Україні" у парламенті.

За їхньою інформацією, цю посаду можуть реанімувати у вересні спеціально для Герман, яка зараз є радникам президента - керівником головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента.

"Втім, сама Ганна Миколаївна може й не погодитися на цю непосильну роботу", - додало джерело. Крім того, за його словами, є проблема і з кількістю місць у Кабінеті міністрів.

"Після адмінреформи кількість віце-прем'єрів в уряді жорстко обмежили: один перший і три звичайних. Хоча одне з цих місць після відставки Тихонова нині вакантне", - уточнив співрозмовник газети.

Посаду віце-прем’єра з гуманітарних питань скасували в липні минулого року після того, як Верховна Рада відправила у відставку з неї Володимира Семиноженка. Тоді Кабмін перерозподілив його повноваження між іншими членами уряду.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 899 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ