Пт, 2024-04-19, 14:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 10 » Найбагатша жінка Іспанії роздасть свій статок, щоб одружитися з коханим
12:06
Найбагатша жінка Іспанії роздасть свій статок, щоб одружитися з коханим
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Найбагатша жінка Іспанії, герцогиня Альба готова роздати своїм родичам свій статок, щоб ті схвалили її шлюб з рядовим службовцем з відділення соцзабезпечення Альфонсо Дієсом, який молодший за неї на 24 роки, пише Guardian.

За даними видання, 85-річна герцогиня володіє більш ніж десятьма стародавніми замками, величезною колекцією творів мистецтва і є далекою родичкою Вінстона Черчилля і принцеси Діани.

Також герцогиня Альба внесена до Книги рекордів Гіннеса як власниця найбільшої кількості титулів у світі. У неї 7 герцогських титулів, 22 графських і 24 титули маркізи. Повне ім'я королівської особи звучить як Марія дель Росаріо Каєтана Альфонса Вікторія Еухенія Франциска Фітц-Джеймс Стюарт-і-Сільва.

"Як глава дому з 539-річною історією, герцогиня має право в'їжджати на коні в Севільський кафедральний собор і не схиляти коліно перед Папою Римським. А ось одружуватися з любові заможна дама Іспанії не може. Принаймні, якщо її обранець не благородної крові", - пише видання, передає Корреспондент.net.

Однак для того, щоб одружитися з пересічним громадянином, герцогині необхідно отримати згоду її шістьох дітей. Всі діти герцогині з'явилися на світ від першого шлюбу королівської особи із сином герцога Сотомайора Педро Луї Мартінесом, який помер у 1972 році.

Нинішній обранець герцогині Альфонсо Дієс працює в департаменті соцзабезпечення і займається рекламою. Закохані хотіли одружитися ще в 2008 році, проте тоді родина герцогині виступила з різким засудженням цього кроку. Іспанський король Хуан Карлос особисто зателефонував герцогині Альбі і відговорив її укладати шлюб.

Guardian зазначає, що зараз герцогиня знайшла спосіб обійти заборону своєї сім'ї. Альба вирішила за життя видати своїм дітям належну їм спадщину. Крім того, обранець королівської особи Альфонсо Дієс підписав папери про те, що не претендує ні на монету зі статку своєї майбутньої дружини.

"Альфонсо не потрібно ані крихти мого багатства. Все, що йому потрібно, - це я", - заявила герцогиня Альба.

На даний момент у королівської особи шість дітей і вісім онуків. Кожен з них отримає по замку, а також по значній ділянці землі. Управляти майном найбільш знатної жінки на світі відтепер буде її старший син. За різними оцінками, статок герцогині Альби становить від 60 мільйонів євро до 3,5 мільярдів євро. Сама герцогиня, втім, багатою себе не вважає.

"Так, у мене багато творів мистецтва, але не можу ж я їх їсти!" - каже герцогиня. Як зазначає Guardian, колекція Альби, серед іншого, містить перше видання "Дон Кіхота", а також карту Америки, складену особисто Колумбом.

Герцогиня Альба не вперше шокує родичів своєю поведінкою. У 1978 році королівська особа незаконно вийшла заміж за священика-єзуїта Хесуса Агірре-і-Ортіса де Сарате. В Іспанії кінця 70-х років ця подія викликала величезний скандал. Та хоч як би там було, подружжя щасливо прожило разом майже чверть століття. Хесус де Сарате помер у 2001 році.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 862 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ