Пт, 2024-04-26, 03:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Грудень » 5 » Найближчими тижнями ФРН чекає нової хвилі біженців з України
06:34
Найближчими тижнями ФРН чекає нової хвилі біженців з України
Інші останні Історія українських земель на сайті holosUA.com/

Із настанням морозів Європа очікує нової хвилі біженців через знищення росією українських енергооб'єктів.

Федеральний уряд Німеччини очікує збільшення кількості біженців з України до ФРН найближчими тижнями, сказав посол Німеччини у Великобританії Міґель Берґер (Miguel Berger) в інтерв'ю телеканалу Sky News у неділю, 4 грудня.

"путін продовжує тероризувати українське населення. Ці атаки на енергетичну інфраструктуру означають, що безліч людей з урахуванням морозів будуть змушені залишити Україну. Ми очікуємо нову хвилю біженців найближчими тижнями", - заявив Берґер. За його словами, уряд ФРН не бачить з боку кремля готовності в найближчому майбутньому піти на дипломатичне вирішення конфлікту.

За даними МВС ФРН, з початку війни до Німеччини приїхало понад мільйон українців - це один із найвищих показників у Європі. За підрахунками видання Bild am Sonntag, більше біженців прийняла лише Польща (1,5 мільйона осіб).

російський ракетний терор України

За останні дев'ять місяців рф завдала понад 16 тисяч ракетних ударів по Україні, з яких 97 відсотків були націлені на цивільні об'єкти, заявив напередодні міністр оборони України Олексій Резніков. По приміських районах та селах, за даними міністра, було нанесено понад 12,3 тисячі ударів, по житлових будинках - понад 1900, а також майже 500 ударів по транспортній та енергетичній інфраструктурі. Тоді як по військовим об'єктам - понад 500.

З 10 жовтня під особливим прицілом рф перебуває українська енергетична інфраструктура. За даними української влади, зазнала руйнувань і була виведена з ладу майже половина енергетичної системи України.

На цьому тлі в кінці листопада Європарламент оголосив росію державою-спонсором тероризму. Парламентська асамблея НАТО також ухвалила резолюцію, в якій уряди та парламенти країн-членів альянсу закликають "чітко заявити, що російська держава за нинішнього режиму є терористичною". Подібну резолюцію у жовтні одноголосно схвалила і Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ). На рівні окремих країн терористичним чинний у росії режим визнали парламенти Литви, Латвії, Чехії, Естонії та Нідерландів.

Лондон: Ракетні удари по Україні - приклад нової військової доктрини рф

Ракетні удари, які росія з жовтня завдає по українській енергосистемі, можна вважати першим прикладом реалізації концепції стратегічної операції зі знищення критично важливих об'єктів - ключового положення нової військової доктрини рф, вважають у міноборони Великобританії.

За даними британської розвідки, ця концепція передбачає застосування ракет великої дальності для завдання ударів по критичній національній інфраструктурі держави, а не по її збройних силах, щоб деморалізувати населення і змусити лідерів держави капітулювати.

Однак розвідка ставить під сумнів ефективність цієї стратегії, оскільки, за її даними, росія, ймовірно, вже витратила більшу частину своїх ракет, які підходять для таких цілей. Крім того, матеріальний та психологічний ефект від ударів, швидше за все, буде меншим, ніж якби вони були у початковий період війни, оскільки українці за дев'ять місяців війни успішно мобілізувалися, йдеться в огляді.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Історія українських земель | Переглядів: 330 | Додав: adminA | Теги: ФРН, нова хвиля біженців, Україна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ