Пт, 2024-04-26, 08:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Вересень » 2 » Найманців лукашенка "вагнерівці" готують до диверсій в Україні: привезли форму ЗСУ - ЗМІ
11:51
Найманців лукашенка "вагнерівці" готують до диверсій в Україні: привезли форму ЗСУ - ЗМІ
Інші останні Навіны Беларусі на сайті holosUA.com/

З 8 по 14 вересня на кордонах північних областей України заплановані спільні навчання армій рф, білорусі та інших країн ОДКБ.

Члени путінської ПВК "Вагнер" готують найманців Лукашенка з "ГардСервіс" до диверсій на території України, привезли форму українських військових – піксельний хакі.

Журналістам вдалося дізнатися про роботу такого тренувального табору. За повідомленням ЗМІ, "вагнерівці" тренують білоруських бійців вже місяць.

Приватне охоронне підприємство "ГардСервіс", пов'язане з режимом Лукашенка, з'явилося в червні 2020 року – незадовго до президентських виборів в Білорусі і протестів,що слідували за ними. Співробітникам організації "указом" диктатора дозволили застосовувати вогнепальну зброю.

"Вагнерівці" проводять заняття з інженерної та вогнепальної підготовки, тактичної медицини. Їм роздали ручні протитанкові гранатомети, автоматичні гранатомети і кулемети Калашникова. На територію України найманців планують закидати у складі ДРГ", - йдеться в матеріалі.

З 8 по 14 вересня на кордонах північних областей України заплановані спільні навчання армій рф, білорусі та інших країн ОДКБ.

Війна в Україні: актуальні дані

Росіяни не відмовилися від намірів захопити Донбас, тепер вони хочуть вийти на адмінмежу Донецької області до 15 вересня.

На сході ЗС рф зосередили основні зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. На Краматорському та Новопавлівському напрямках ворог намагається покращити тактичне положення. Також противник веде бої, щоб не втратити логістичні маршрути у Харківській області.

Разом з тим на півдні продовжується контрнаступ ЗСУ. За добу було підтверджено ліквідацію понад 100 окупантів. На Південнобузькому напрямку був відбитий штурм росіян поблизу Потьомкиного.

У зв’язку з великими втратами, зокрема регулярним знищенням логістичних шляхів, росія перекидає через понтони в Херсонську область додаткову техніку й особовий склад.

З’явилась інформація, що росіяни перегруповуються та перекидають додаткові війська на Донбас та в Запорізьку область – для відновлення наступу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Навіны Беларусі | Переглядів: 355 | Додав: adminA | Теги: форма ЗСУ, найманці лукашенка, вагнерівці, диверсії, Україна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ