Чт, 2024-05-02, 01:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 16 » Найстильніші політики: Тимошенко випередила Януковича і Ко
14:57
Найстильніші політики: Тимошенко випередила Януковича і Ко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Тижневик "Корреспондент" склав рейтинг найстильніших політиків, в якому президент Віктор Янукович і його соратники поступилися лише екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко.

Для того щоб побачити найстильнішого політика і чиновника країни, необхідно вирушити на Харківщину. Там у Качанівській колонії відбуває ув'язнення переможниця рейтингу, складеного на підставі опитування провідних вітчизняних дизайнерів і модельєрів, пише "Корреспондент".

Напередодні відкриття національних показів Ukrainian Fashion Week видання попросило експертів української фешн-індустрії оцінити стиль одягу вищих чиновників і лідерів найбільших партій. І всі вони поставили на найвищий щабель нині засуджену Юлію Тимошенко.

"Тимошенко завжди виглядає модно і стильно. Видно, що приділяє зовнішності дуже багато уваги, але іноді зайво", - зазначила дизайнер Олена Ворожбит. Улюбленими брендами екс-прем'єра є французький люксовий Louis Vuitton, у якого тільки вартість шийної хустки може доходити до 1 тисячі доларів, і український - Aina Gasse.

Але й опоненти Тимошенко, на думку модельєрів, не пасуть задніх: чоловікам з команди Януковича, та й самому президенту важко відмовити в умінні одягатися в дорогі костюми. Віце-прем'єр Сергій Тігіпко - номер 2 в рейтингу стильних держчиновників - був оцінений дизайнерами як "політик з бездоганним, але не навмисним стилем". А першому віце-прем'єру Валерію Хорошковському експерти віддали бронзу за "завжди блискучий вигляд".

Секретар РНБО Андрій Клюєв став четвертим за вміння одягатися дорого. Перша особа держави в рейтингу - аж на п'ятій позиції. Як пише видання, виною тому не він сам, а сильні конкуренти: якби не вони, то огрядний високий президент цілком міг би претендувати на звання ікони українського владного стилю.

"Янукович виглядає чудово: ідеальна посадка костюма, підгонка по плечового поясу. Очевидно, що з ним працюють професійні стилісти, а костюми, які йому підбирають, - справа рук найкращих західних майстрів", - вважає дизайнер Анна Бублик.

Стильна десятка задає загальний тренд української політико-чиновницької моди. Для неї, за словами модельєрів і власників бутиків, які одягають політеліту країни, характерна любов до найдорожчих марок і ручної роботи. Серед улюблених ділових марок - всесвітньо відомі Brioni, Zilli, Ermenegildo Zegna і Isaia, вартість костюма у яких починається з позначки 3 тис дол. Крім того, мають популярність українські модельєри - Анна Бублик, Олена Голець, Лілія Пустовіт, дует Земскова/Ворожбит, Крістіна Бобкова, - чия продукція мінімум на 1000 дол дешевша.

Якщо Янукович одягається непогано, то серед його підлеглих є як відверті модники, так і люди, які не надто переймаються зовнішністю. Яскравим прикладом останніх є прем'єр-міністр Микола Азаров. Голова уряду розповів, що за його гардероб відповідає одна людина - дружина Людмила. Причому друга половина прем'єра строго проінструктована Азаровим, що якість пошиття ділового костюма стоїть на першому місці і не повинно бути ніяких яскравих кольорів або взуття зі шкіри рептилій.

Зазначимо, що Тимошенко вже шість років поспіль посідає верхній рядок у рейтингах найвпливовіших жінок України. А в 2009 році її навіть визнали найсексуальнішим політиком у світі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: Найстильніші політики, Тимошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ