Ср, 2024-10-23, 02:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2024 » Серпень » 28 » Найважливіше з прес-конференції Зеленського - переговори з путіним та план перемоги. ВІДЕО
08:48
Найважливіше з прес-конференції Зеленського - переговори з путіним та план перемоги. ВІДЕО
Інші останні Цікаві інтерв'ю на сайті holosUA.com/

Президент Володимир Зеленський 27 серпня провів прес-конференцію, де прокоментував операцію Сил оборони в Курській області.

Володимир Зеленський провів прес-конференцію. Однією з її ключових тем стала операція ЗСУ в Курській області. Також глава держави торкнувся питань внутрішньої політики та можливих переговорів із рф.

Курська операція є одним із пунктів плану перемоги України, заявив Зеленський. За його словами, вона дозволила зупинити окупацію Харківської області та не допустити окупації Сумської та Чернігівської областей, а також розбити велику кількість військ противника. В результаті російська армія перекинула підрозділи з Харківського та Запорізького напрямків, але поки не з Донецької області, де знаходяться найпідготовленіші війська рф. "Курщина входить до нашого плану перемоги України... Є деякі речі, про які я не можу говорити... Один із напрямків плану, частину з якого вже виконано, це Курщина. Другий напрямок - стратегічне місце України в інфраструктурі безпеки світу. Третій. напрямок - потужний пакет примусу росії до закінчення війни дипломатичним шляхом. Четвертий напрямок - економічний", - сказав Зеленський.

За словами президента, у вересні він представить план перемоги президенту США Джо Байдену та кандидатам у президенти Камалі Харріс та Дональду Трампу. “Буде справедливим, якщо я спочатку представлю цей план президенту США. Від нього залежить успіх цього плану, чи дадуть нам те, що в цьому плані, чи не дадуть... і я думаю у вересні представлю цей план йому на зустрічі. І я думаю, що правильно передати цей план як Камалі Харріс, так і Дональду Трампу. Тому що ми не знаємо, хто буде президентом США. А виконати цей план дуже хочеться", - наголосив Зеленський.

Перша балістична ракета

Зеленський повідомив, що Україна продовжує розвивати свій військово-промисловий комплекс та вже створила свою першу балістичну ракету. "Які ще є напрацювання України? Ну, думав, що рано про це говорити, але... Було випробування – позитивно – першої балістичної української ракети. Я з цим вітаю наш ВПК", - наголосив президент. Він додав, що більше про ракету розповісти не може, але вирішив озвучити цю інформацію, щоби суспільство могло оцінити "наших людей, які 24 на 7 працюють на оборонних підприємствах".

Діалог із путіним

Зеленський каже, що на цьому етапі діалог із володимиром путіним не має сенсу, оскільки керівник держави-агресора не хоче закінчувати розв'язану проти України війну дипломатичним шляхом. "З путіним не те що компроміси, з путіним у принципі діалог на сьогодні... порожній, беззмістовний. Тому що він не хоче закінчення війни дипломатично. Він начебто готовий дипломатично, але (при цьому потрібно) віддати йому 30% нашої землі".

Мені здається, підігравати йому в цьому не можна", - сказав Зеленський. Глава держави додав, що Курська операція "дуже сильно допомогла" Україні, щоб кількість голосів на цю тему поменшала.

російський газ

Україна не має наміру продовжувати транзитний договір з росією щодо газу, термін дії якого спливає наприкінці 2024 року, у разі запиту з Європи готова обговорювати транзит газу інших постачальників через свою ГТС, заявив Зеленський. "Договір з росією ніхто продовжувати не буде, на цьому поставлено крапку. Що стосується транзиту газу від інших компаній, то, якщо триватиме запит деяких наших європейських колег, а ми всі в Євросоюзі, розглядатимемо їхнє прохання", - сказав він.

Водночас президент зазначив, що не має інформації про нещодавню зустріч лідерів Азербайджану та росії. "Про що говорив старий дід в Азербайджані, мені невідомо. Не впевнений, що про газ. Думаю, що є інші питання", - сказав Зеленський.

Татаров вбивав чеченців?

Зеленський дуже емоційно відповів на питання про ефективність команди Офісу президента та прохання оцінити роботу, зокрема заступника голови ОП Олега Татарова. "Щодо Татарова... Це знають і Сполучені Штати і всі. Олег Татаров разом із Василем Малюком убивали чеченців в Україні, поки ви тут не були.

Мало? Вигнати його, щоб його вбили росіяни?", - заявив Зеленський. На початку повномасштабного вторгнення українська розвідка повідомляла про знищення чеченських підрозділів, які мали на меті ліквідацію Володимира Зеленського.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Цікаві інтерв'ю | Переглядів: 236 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ