Пт, 2024-03-29, 17:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Вересень » 25 » Найвпливовішим євреєм 2022 року назвали Володимира Зеленського - The Jerusalem Post
19:23
Найвпливовішим євреєм 2022 року назвали Володимира Зеленського - The Jerusalem Post
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/

Президента України Володимира Зеленського визнали найвпливовішим євреєм 2022 року за версією видання The Jerusalem Post. За результатами рейтингу вказали, що він змінив світовий устрій настільки помітно, чого не було з моменту падіння залізної завіси наприкінці 1980-х років.

Про це повідомило The Jerusalem Post.

Фотографію українського лідера розмістили на головній сторінці. Автори зазначили, що подібного випробування зазнали небагато лідерів у сучасному світі, але повномасштабний напад рф моментально прикув до Зеленського увагу всієї планети. Спершу його фігуру не сприймали серйозно, коли він зіграв президента в ситкомі “Слуга народу”, а потім став ним у реальному житті.

“Його стійкість і відвага стали легендарними і принесли йому порівняння з Вінстоном Черчиллем. Мало доказів того, що він справді сказав: “Мені потрібні боєприпаси, а не таксі”, коли президент США Джо Байден запропонував евакуювати його з Києва, але здавалося, що він це сказав, і цього було достатньо, щоб цитата стала вірусною”, — йдеться в публікації.

Видання зазначило, що український лідер зміг налаштувати майже весь західний світ проти росії та володимира путіна. У результаті НАТО розширяється шляхом подання заявок на вступ від Швеції та Фінляндії, а проти рф, її промисловості та вищих посадових осіб введено безпрецедентні санкції США та Євросоюзу.

Україна ж отримує зброю від США та інших союзників. Автори рейтингу стверджують, що багато чого вдалося зробити завдяки Зеленському, “який за допомогою витонченого використання засобів масової інформації та дипломатії змусив світ діяти небаченим десятиліттями способом”.

“Нації вільного світу, натхненні прикладом президента Зеленського, більш згуртовані, рішучіші і цілеспрямованіші, ніж будь-коли останнім часом. За підтримки США та наших союзників і партнерів він залишив свій слід в історії і довів світові, що Україна існуватиме довго, а її народ зрештою здійснить демократичне майбутнє, якого він так довго хотів”, — написали автори.

44-річний Володимир Зеленський народився в єврейській родині. Батька його діда та трьох братів було вбито під час Голокосту. Йому запропонували стипендію на навчання в Ізраїлі, коли він був підлітком, але його батько змусив відмовитися. Пізніше Зеленський одружився з українкою й вони похрестили дітей.

Водночас під час передвиборчої компанії 2019 року той факт, що Зеленський єврей — не грало ролі. Проте після початку російського вторгнення та заяви про нібито “денацифікацію” України він разом з іншими українськими представниками запитували, як країна може бути нацистською державою, якщо її очолює президент-єврей.

Друге місце у рейтингу 50 найвпливовіших євреїв очолив прем’єр-міністр Ізраїлю Яїр Лапід. На третє місце обрали прем’єр-міністерку Франції Елізабет Борн.

Президент України Володимир Зеленський закликав росіян боротись проти мобілізації, або здаватись в українській полон. Для кращого розуміння, до громадян країни-агресорки очільник держави звернувся російською.
    
Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з генеральним директором найбільшої у світі інвестиційної компанії BlackRock Ларрі Фінком. Вони обговорили можливості залучення державних та приватних інвестицій в Україну.

За словами президента України Володимира Зеленського, на тлі повномасштабного російського вторгнення щоденно в Україні помирає близько 50 військовослужбовців.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 310 | Додав: adminA | Теги: найвпливовіший єврей 2022 р, Володимир Зеленський
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ