Пт, 2024-04-26, 22:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Березень » 28 » Напій, який заворожує з першого ковтка
02:13
Напій, який заворожує з першого ковтка
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Кава в чалдах: що це таке?

Відносно недавно у продажу з'явилася так звана кава в чалдах, про яку багато хто чув, але ніколи не бачили і вже тим більше не пробували. Продукт в чалдах вдає із себе упаковану мелену каву, яка використовується для приготування в кавоварках. Якщо ви побачите напій в чалдах, то навряд чи сплутаєте його з чим-небудь ще. Він запакований в таку паперову таблетку-фільтр (від італійського cialda - таблетка), всередині якої знаходиться порошок. На перший погляд здається, що це доволі незручно, та ще, мабуть потрібно купувати спеціальну кавоварку. Насправді, однією з головних особливостей чалдованого напою є те, що таблетку можна використовувати в будь-який ріжкової кавоварці, хіба що необхідно буде придбати спеціальну металеву закладку. Як приготувати такий напій можна дізнатися на сайті http://kava-map.com/. Це одна з причин того, чому запакований напій користується великим успіхом в офісах. Втім, її можна використовувати і вдома.

Позитивні сторони кави у чалдах

Наступним плюсом такого пакування можна вважати зручність використання. Справа в тому, що одна таблетка зазвичай містить в собі від 7 до 9 г меленої кави, що досить для приготування одного еспресо. Само собою, ймовірність забруднитися в цьому випадку практично мінімальна. Дуже важливо пам'ятати, що напій зовсім не втрачає своїх властивостей – як смакових, так і ароматичних.

Приємна новина і для тих, хто є борцями за екологію – упаковка у даного виду кави створена з паперу, а тому не може нашкодити природі. Здавалося б, перед нами чи не ідеальна упаковка для кави. Чому ж тоді ми так мало знаємо про неї? Причини є і їх не так мало. В першу чергу мова йде про невеликий вибір такого напою що сподобається далеко не кожному кавоману. Тільки уявіть, що виробник представляє на нашому ринку лише один вид в чалдах (найчастіше так і є), а вам хочеться кавового розмаїття. Дізнатися про найбільш відомих виробників якісної кави можна за посиланням http://kava-map.com/. Правда, як і в будь-якому іншому виді кави, в чалдовану можна сміливо додавати різні інгредієнти, включаючи цукор, молоко, вершки, лимон і навіть що-небудь міцніше, адже по суті ми отримуємо ту ж саму мелену каву, тільки упаковану в спеціальний фільтр.

Що може критися у незвичному пакуванні?

Другий важливий момент – це сама кава. Виробники пишуть на упаковках, що це продукт вищого або навіть елітного сорту, але що насправді ховається всередині упаковки, показати може тільки експертиза. Як правильно обирати каву ви зможете дізнатися на http://kava-map.com/. Цілком можливо, що виробники додають суміші, в тому числі для того, що б заощадити. Зрозуміло, що такі проблеми при використанні зернової кави обходять вас стороною. А ще деякі компанії економлять на упаковці, яка легко рветься. На щастя, на ділі така продукція зустрічається нечасто. І хоча чалди користуються значно меншим попитом, це не означає, що їх не варто використовувати. Спробуйте, раптом це саме той вид кави, який прекрасно вам підходить.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 816 | Додав: admin | Теги: чалди, напій, КАВА
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ