Вт, 2024-04-23, 19:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 4 » Наступне покоління кросовера FX
19:45
Наступне покоління кросовера FX
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Друге покоління кросовера Infiniti FX існує лише три роки - продаж стартував улітку 2008 року. Проте яскраві з погляду дизайну автомобілі і приїдаються зазвичай набагато швидше. Тому в Infiniti не стали чекати, коли FX набридне покупцям, й оперативно відновили машину. Втім, на ділі змін виявилося не так і багато, пишуть "Автоновости".

Насамперед в око впадають ґрати радіатора - FX першим отримав цей елемент, достоту "змальований" з концепт-кара Infiniti Etherea. Схоже, Etherea і насправді стала носієм нового фірмового стилю Infiniti - наприклад, задні стійки даху вже абсолютно точно з'являться на великому кросовері JX. Крім того, змінилися окантовки протитуманних фар. Краще стало чи гірше? Це вже справа особиста. До FX взагалі не можна ставитися спокійно - або він дратує своїми оригінальними рішеннями, або викликає захоплення.

До речі, слід зазначити, що поки рука дизайнерів торкнулася лише американської версії FX. У Штатах машина продається з 3,5-літровим V6 потужністю 311 "коней", або з 5-літровим V8, який розвиває вже 396 сил. І ніяких змін вони не зазнали, хоча в Європі базова "шістка" має об'єм 3,7 літра (333 к.с.), а FX50 може похвалитися 400 к.с. Залишився тим самим і семидіапазонний "автомат".

Крім того, для американського ринку Infiniti тепер пропонує версію Limited Edition, яка вирізняється кольором Iridium Blue, 21-дюймовими колісними дисками і розширеним набором устаткування, що включає ксенонові фари з темними корпусами, "навігацію" з жорстким диском, систему кругового огляду AVM і особливу обробку інтер'єру.

Трохи перетрусили і пакет оснащення Deluxe Touring Package - відтепер у ньому є 20-дюймові колеса іншого дизайну, а з дорожчого набору Premium Package перекочували передні сидіння з електроприводом, обігрівом і вентиляцією.

У продаж на північноамериканському ринку оновлений Infiniti FX надійде через 2 місяці. А ось про європейську версію поки що мовчать. Можливо, вона зазнає серйозніших змін, зокрема і технічних.

Слід зазначити, шо у березні на Женевському автосалоні компанія Infiniti представила прототип майбутнього хетчбека гольф-класу, який планується запустити в серію через три роки. Поки що серед преміум-марок у цьому класі перед ведуть BMW, Audi і Mercedes. Японці планують потіснити німців за допомогою гібридних моделей.

Правда, Infiniti вже відстає від такого суперника, як Lexus, який встиг запустити у виробництво маленький гібрид Lexus CT200h. Але якщо робити висновок з представленого концепту Etherea, Infiniti планує побити конкурентів дизайном. Таких ефектних машин в С-класі поки що немає. Втім, треба розуміти, що це лише далекий від запуску в серію експериментальний кузов.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 882 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ