Чт, 2024-05-02, 09:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 16 » Наступне покоління Subaru Forester фотошпигуни відзняли
15:47
Наступне покоління Subaru Forester фотошпигуни відзняли
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Наступне покоління Subaru Forester вже проходить тести на американських дорогах у щільному камуфляжі. Роздивтися щось за плівкою і навісними елементами вельми складно, але деякі зміни одразу впадають в око. Subaru Forester буде побудований на доопрацьованій платформі Impreza нинішнього покоління, пишуть "Автоновости".

Новинка отримає інші радіаторні ґрати, зовнішні дзеркала заднього огляду перекочують з основи передніх стійок на двері, площа шибок передніх дверей збільшиться, що сприятливо позначиться на оглядовості.

Також новинка вражає виштамповками на капоті, але вони, найпевніше, є частиною камуфляжу, бо уявити собі консервативний Forester у такому "фетиші" вельми складно.

Салон наступного покоління не можна назвати революційним, багато елементів перейдуть сюди зі свіжої Subaru Impreza. Очікується, що японці приділять належну увагу якості пластика, з'явиться новий РК-монітор мультимедійної системи, злегка зміниться панель бортового комп'ютера.

Під капотом, найімовірніше, "революції" чекати не варто. Там працюватимуть вже знайомі нам двигун об'ємом 2,5 л і 2,0-літровий турбомотор. На трансмісію японці запропонують 5-ступінчасту "механіку", а ось 4-ступінчастий автомат може вийти на пенсію. Замість нього встановлюватиметься економічніший варіатор CVT.

Говорити про вартість Subaru Forester 2014 модельного року ще зарано, залишається чекати коментарів офіційних осіб компанії і докладніших технічних характеристик.

Зазначимо, що раніше були доступні лише комп'ютерні рендери і перші крихти інформації про заряджену STI-версію майбутнього субарівского купе BRZ. Але в Лос-Анджелесі вдалося побачити "живу" машину і дізнатися нові подробиці про задньопривідний спорткар.

У цій двохдверці безпомилково впізнається робота спеців відділення Subaru Tecnica International: кузов пофарбований у відтінок фірмового ралійного синього під назвою WR Blue Pearl II, під переднім бампером видніється гнуте лезо передьої "губи", а ззаду йому акомпанує потужний дифузор з чотирма патрубками вихлопу, що перегукується своїм виглядом з випускною системою звичної Імпрези STI.

Ключові елементи силуету: низький капот, похила лінія даху і накачані м'язи передніх і задніх колісних арок. У них ховаються багатоспицеві фірмові колеса, взуті в різної ширини (що нехарактерно для марки Subaru) гуму: 215/45R18 спереду і 225/45R18 ззаду. Завершує образ масивне антикрило з вуглеволокна, виконане в "кільцевому" стилі GT-wing.

Про сам двигун (опозитний, розробки Subaru, об'ємом 2 літри з прямим уприскуванням D-4S від компанії Toyota) субарівці нічого нового не сказали, але при цьому похвалилися компонуванням автомобіля. Опозитна конструкція укупі з відсутністю приводних валів на передні колеса дозволила зрушити мотор на 120 мм нижче і на 240 мм ближче до центру шасі в порівнянні з іншими моделями Subaru, що дало один з найнижчих показників центру ваги серед всіх серійних автомобілів.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 969 | Додав: adminA | Теги: Subaru Forester
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ