Пт, 2024-04-19, 22:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2010 » Травень » 12 » Наступний Playboy вийде у 3D-форматі: модель з розвороту вискочить назустріч читачам
16:14
Наступний Playboy вийде у 3D-форматі: модель з розвороту вискочить назустріч читачам
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/


Численні шанувальники дітища відомого американського видавця Х'ю Хефнера - журналу Playboy - можуть в червні споглядати голих красунь в ультрасучасному форматі 3d, повідомляє РИА Новости з посиланням на агентство Ассошіейтед Прес.
Червневий випуск журналу буде цікавий "тим читачам, які раніше могли тільки мріяти про те, щоб гола дівчина з розвороту журналу виплигувала б до них назустріч". Цим інноваційним рішенням видавці хочуть підкреслити, що, незважаючи на всю красу і переваги Інтернету, "немає нічого кращого, аніж тримати журнал в своїх руках".

"Це є доказом очевидної відмінності книг і журналів від зображень на комп'ютері. Ви можете потримати їх в руках, залишити у себе, а потім, як це робив ваш батько, заховати його під матрацом", - зазначає представники Playboy.

Минулої п'ятниці багато газетних кіосків у США вже було оснащено 3D-окулярами, необхідними для отримання повного ефекту від проглядання чергового номера журналу. "Я не є великим ентузіастом 3D-формату. Що стосується мене, то я отримую достатньо задоволення від проглядання кінофільму в звичайному форматі", - зізнався засновник Playboy Хефнер.

Однією з моделей, яка з'явиться перед читачами в 3D-якості, стане американка Хоуп Дворажик. На розвороті вона виглядатиме як жива. Запропонований її келих вина просто вискакуватиме зі сторінки, як, втім, і інша, не менш цікава, частина її, передають Новости Израиля.

Раніше виконавчий директор Playboy Джером Керн заявляв, що у зв'язку з фінансовими труднощами, які зазнає видання, "розглядаються радикальні зміни" у випуску журналу. За даними Бюро з контролю за накладами газет і журналів, за період з 2002 по 2008 роки Playboy втратив 600 тисяч читачів.

Більше того, виданню необхідно щось міняти задля залучення нової аудиторії, особливо молодих людей. Якщо в 2006 році наклад журналу сягав 3,5 мільйона екземплярів, то ниі ця цифра становить лише 1,5 мільйона.

За словами шеф-редактора Playboy Джиммі Джеллінека, одним з таких кроків, спрямованих на оновлення образу видання, є, зокрема, розміщення на розвороті журналу героїні анімаційного серіалу "Сімпсони" Мардж Сімпсон. "У сьогоднішньому видавничому середовищі необхідно створювати якісь події. Рішення з Мардж Сімпсон є одним із таких", - зазначив шеф-редактор Playboy.

Як пише NEWSru.co.il, це не вперше, коли у Хефнера виникала подібна ідея. У 1950-х, невдовзі після відкриття журналу, він найняв фотографа і попросив його сфотографувати двох жінок у форматі 3d в Чикаго. Проте випуск журналу з окулярами обійшовся б дуже дорого, і про проект довелося забути.

Повернутися до цього проекту змогли тому, що цього разу його фінансує американський кабельний телевізійний канал HBO. Для каналу це можливість зробити рекламу своєму серіалу "True Blood". На окулярах, які поширюватимуться з червневим випуском журналу, буде написано назву серіалу.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1057 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ