Пт, 2024-03-29, 12:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Липень » 31 » Науковці довели, що презервативи покращують жіноче здоров'я
19:26
Науковці довели, що презервативи покращують жіноче здоров'я
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/
Китайські дослідники з'ясували, що на додаток до запобігання небажаної вагітності та поширенню венеричних захворювань, презервативи мають ще одну важливу властивість. Докладний звіт науковців був опублікований в журналі Public Library of Science або PLOS.

Співробітники лікарні "Дружба" (Friendship Hospital), що в Пекіні, перевірили 164 здорових заміжніх жінок у віці від 18 до 45 років, які не вживали протизаплідних таблеток для контролю над народжуваністю. Замість цих засобів 72 китаянки віддали перевагу презервативам, 57 - внутрішньоматковим спіралям (ВМС) і 35 - календарному методу, заснованому на утриманні від статевих контактів у фертильні дні.

Під час дослідження науковці зосередилися на лактобацилі (Lactobacillus) - молочнокислих бактеріях, які у більшості жінок становлять 90% природної флори піхви. Ці мікроби, що виробляють молочну кислоту, допомагають підтримувати фізіологічний рівень pH - 4,5, що дорівнює кислотності пива або томатного соку.

Лактобактерії відіграють важливу роль у забезпеченні оптимального стану жіночого статевого органу, бо допомагають запобігти бактеріальному вагінозу, що є причиною свербіння, рясних виділень і неприємного запаху. Ці бацили також пов'язані зі зменшенням ризику ВІЛ-інфікування.

Обстеживши 164 учасниці експерименту, дослідники встановили, що кількість молочнокислих бактерій значно вище в групі, що використовує презервативи. За словами науковців, це пов'язано з тим, що сексуальна активність порушує баланс екосистеми піхви, оскільки pH сперми 7,2-8,0.

Таким чином, отримані результати свідчать про те, що презервативи допомагають зберегти фізіологічний рівень pH піхви і не руйнують її природний захист.

Тим не менше, дослідники попереджають, що кондом не є найкращим способом запобігання небажаної вагітності, і повинен використовуватися з іншими засобами захисту.

Зазначимо, що 2010 року лікар з ПАР Соннет Еглерс винайшла спеціальний презерватив, який допоможе жінкам уникнути зґвалтування. Пристрій під назвою rape-axe ("сокира проти насильства") являє собою прозору капсулу, яка розміщується в піхві жінки. На внутрішньому боці пристрою закріплені ряди маленьких зубців, спрямованих усередину, подібно до зубів акули.

Це робить неможливим безболісне витягнення пеніса ґвалтівника із жертви. Ряди зубоподібних гачків усередині прикріплюються до пеніса чоловіка при вході. Після того як пастка закриється, тільки лікар зуміє зняти цей презерватив.

А у швейцарських аптеках з'явилися контрацептиви "для наймолодших" - вони розраховані на дітей від 12 до 14 років.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 906 | Додав: admin | Теги: презервативи покращують жіноче здор
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ