Вт, 2024-04-23, 22:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Травень » 8 » Науковці про оральний секс: це небезпечно, але жінки розумнішають
15:01
Науковці про оральний секс: це небезпечно, але жінки розумнішають
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/
Ставлення науковців до орального сексу нині вельми неоднозначне. З одного боку, він може зробити жінок щасливішими, з іншого - збільшує ймовірність розвитку раку ротової порожнини.

Так, американські дослідники Гордон Геллап і Ребекка Берч довели, що жінки, які регулярно практикують оральний секс, зазвичай трохи розумніші та набагато щасливіші за тих своїх ровесниць, які від нього утримуються. Річ у тім, що в чоловічих сперматозоїдах містяться речовини, які піднімають настрій і покращують сон. Ба більше, заспокійливий ефект від орального сексу звичайно сильніший за кілька таблеток антидепресантів, підкреслює газета The Daily Mail.

Проте експерти встановили, що цей ефект спостерігається лише у жінок, які мають постійного статевого партнера. Якщо секс між чоловіком і жінкою відбувається вперше, то впливу на настрій партнерки він практично не робить.

З іншого боку, дослідники з Мілуокі (США) виявили, що за останні кілька десятиліть у західних країнах різко зріс рівень захворюваності на рак ротової порожнини. Традиційно вважалося, що його поява пов'язана з курінням, але в останні роки кількість курців у США знижується, а от кількість людей з таким діагнозом лише зростає. Дослідник Майкл Стадлер стверджує, що близько 60-80% випадків виникнення раку ротоглотки пов'язано з тим, що жінки дуже часто займаються оральним сексом.

Зараз у США спостерігається справжня епідемія цього виду ракових пухлин. Торік у країні зафіксували 15 тис таких хворих. У період з 1988 до 2004 рр. кількість пацієнтів з таким діагнозом зросла на 225%. Курців же рік від року стає тільки менше.

Так що загалом і в цілому ставлення вчених і медиків до орального сексу вельми неоднозначне. Єдиної думки щодо його безпеки, незважаючи на численні дослідження, як і раніше, немає.

Зазначимо, що дівчата швидше створюють сім'ї, якщо задовольняють партнерів оральним способом. Такого висновку дійшли науковці з Каліфорнійського університету Мерсед. Дослідження є першим, яке відстежує задоволення бажань представників сильної статі, які допомагають створити серйозні стосунки.

Згідно з опитуваннями понад 6300 молодих пар, які прожили в шлюбі від року до 3 років, сексуальні контакти в 75% випадках починалися з інтимних ласк оральним способом. Причому всі вони закінчилися створенням міцних стосунків, а інші 25% епізодів припали на ранні шлюби у віці 17-20 років.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 1142 | Додав: adminA | Теги: жінки, небезпечно, Оральний секс, науковці
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ