Пт, 2024-04-26, 12:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Лютий » 19 » Навчання в Англії: коротко про найкращі університети Великобританії
17:59
Навчання в Англії: коротко про найкращі університети Великобританії
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

Навчання в столиці Англії

університет великобританія Лондон - столиця об'єднаного королівства, як і в більшості столиць світу ціни на проживання тут кардинально змінюються в залежності від району, віддалення від центру та типу житла. Студентський гуртожиток – найбільш демократичне за ціною житло, ціна може змінюватись в межах 140 — 300 фунтів. Найчастіше студентське житло пропонується в оренду за контрактами на 40 тижнів. Супутні витрати, що включають оплату транспорту, продуктів, розваги та соціальні заходи, а також витрати на телефон та інтернет складуть від 180 фунтів за тиждень проживання. Сумарна вартість проживання, крім вартості навчання в Англії, становитиме близько 20 000 на рік. Детальніше про умови навчання в Англії для українців ви можете дізнатися тут, на спеціалізованому освітньому онлайн-ресурсі karandash.ua.

Освітні заклади англійської провінції

Порівняно невеликим містом є Оксфорд. Розмір витрат залежатиме від стилю життя, який ви звикли вести і плануєте вести під час навчання. Ціна на проживання варіюється від 230 до 335 фунтів за тиждень. На думку студентів Оксфордського університету, витрати на житло під час навчання не перевищуватимуть 13 500 фунтів на рік.

Одним із провідних наукових центрів Європи є Бірмінгем. У місті розташовуються два університетські коледжі та три університети, а також найкраща у Великій Британії школа для дівчаток. Місто має статус "сіті", що додає престижу, тому оренда житла на рік становить приблизно 7.500 фунтів, інші витрати можуть становити від 4.000 до 4.600, всього близько 13 000 фунтів.

У Даремі проживання становитиме близько 130, якщо враховувати харчування – додатково близько 50. Інші витрати становитимуть у середньому близько 70 на тиждень. Підсумкова сума, необхідна студенту, для комфортного проживання – становитиме на рік приблизно 10 000 фунтів.

Екзетер – оренда житла становитиме приблизно 180 на тиждень. За оцінками студентів, витрати на проживання за рік коштуватиме приблизно 9 500 фунтів.

Манчестер - проживання складе приблизно мінімум 125 на тиждень, додавши витрати на інші потреби, на рік витрати становитимуть у середньому 9400 фунтів стерлінгів.

Орендувати житло в Ньюкаслі студент зможе за ціною від 105 на тиждень. Щотижня проживання студенту буде необхідно в середньому 230 фунтів, за рік вийде 9 250.

Студенти університету Кембриджу вважають - оренда житла складе 95-150 фунтів на тиждень, витрати за рік проживання та супутні витрати - мінімум 8500 фунтів на рік.

Sussex University знаходиться в Брайтоні. Місто невелике, але дуже популярне у туристів та гостей з Лондона, так як дорога до міста займає всього 1 годину. Оренда обійдеться від 70 до 150 на тиждень, а якщо додати до цієї ціни витрати на продукти, транспорт, розваги та інші необхідні витрати – ціна за рік проживання становитиме мінімум 8500.

університет великобританія

Оренда житла в місті Саутгемптон складає від 95 фунтів на тиждень, плюс інші витрати близько 90 фунтів - всього на рік в середньому 7 600. Ціни на проживання в Англії одні з найнижчих, при цьому університет входить до складу Russel Group і за останніми рейтингами входить до топ-20 найкращих університетів Англії, а також розташований на 87 місці світового рейтингу університетів Таймс.

Короткий висновок

Оцінюючи бюджет на проживання та навчання в Англії – не забувайте, що проживання складатиме приблизно половину всіх витрат. Це стосується університетів, якщо ж говорити про навчання у школах-пансіонатах, то у ціну вже включені витрати на харчування та проживання.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 652 | Додав: admin | Теги: Великобританія, університет, Англія, навчання
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ