Сб, 2024-04-27, 00:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 4 » Нерозслідуваним за рік вбивство Коробчинського так і залишилося
13:15
Нерозслідуваним за рік вбивство Коробчинського так і залишилося
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Завтра виповнюється рівно рік з дня вбивства відомого одеського підприємця і екс-кандидата в мери міста Олександра Коробчинського. Газета "Сегодня" з'ясовувала, як просувається розслідування резонансного злочину.

Старший лейтенант Павло Н., який розслідує вбивство Коробчинського, відмовився говорити з газетою "Сегодня" про те, як просувається справа, посилаючись на таємницю слідства. А начальник карного розшуку Одеської області Андрій Пінігін заявив газеті: "Зрушення в розслідуванні є. Але щось істотне сказати поки що не можна. Повсякчас відкриваються нові факти, часто доводиться повертатися до старих версій".

Тим часом, як повідомило джерело в одеській прокуратурі, з'ясувалося, що перед смертю Коробчинський десятки разів конфліктував з різними бізнес-партнерами. "Кожен конфлікт міг стати причиною вбивства, перевіряємо геть усіх, - каже співрозмовник "Сегодня". - Довго слідство розробляло "банківську" версію вбивства. Влітку 2010-го бізнесмен посварився з банкірами, відмовившись віддавати кредит. У нього в присутності свідків відбулася розмова в офісі банку. Однак коли в міліції почали опитувати свідків, один з них, провідний спеціаліст відділу економічної безпеки Департаменту безпеки банку-кредитора, став уникати запитань, намагаючись заплутати слідство. Він відразу потрапив під підозру. Незабаром в його кабінеті, авто і квартирі було проведено декілька обшуків, але жодних доказів не знайшли".

За словами правоохоронця, основною версією вбивства залишається бізнес-конфлікт Коробчинського з кредиторами. "Саша був винен більш як 300 млн грн найбільшим банкам в Одесі та Києві, які контролюють дуже впливові й відомі люди, - розповів співробітник прокуратури. - За життя Коробчинський просто відмовлявся віддавати борги. Його могли покарати за "характер" - банкіри не люблять, коли їх кидають. Зате після вбивства борги покійного потихеньку почали гасити його спадкоємці".

Як повідомили газеті джерела у правоохоронних органах, в листопаді слідство вийшло на слід ймовірного вбивці Коробчинського - громадянина Росії, уродженця міста Алагир у Північній Осетії. Міліціонерам вдалося дізнатися, що з 2009-го по січень 2011-го він проживав в місті Роздільна.

"Підозрюваний ніде не працював, але в грошах потреби не мав. Часто виїжджав до Одеси. Останній його візит до міста збігся за часом з убивством Коробчинського. Незабаром він отримав переказом по системі Western Union гроші - 1300 євро. Після чого швидко зібрався і поїхав у невідомому напрямку", - розповіло джерело в одеській міліції, додавши, що ця версія слідства залишається однією з робочих. Нічого не дали і пошуки знаряддя вбивства - пістолета-кулемета "Аграм-2000".

"У 2011-му з "Аграма" в Україні більше не стріляли", - сказав нам Андрій Пінігін.

Нагадаємо, що бізнесмена вбили на порозі власного будинку в сквері Пале-Рояль біля Оперного театру. Невідомий кілер впритул випустив у Коробчинського автоматну чергу з 12 пострілів і пішов. У липні 2011-го тодішній глава МВС Анатолій Могильов заявив, що слідство встановило особу кілера і його затримання "не за горами". Але інформація не підтвердилася - ні виконавця, ні замовника вбивства досі не знайшли.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 890 | Додав: adminA | Теги: у Коробчинського автоматну чергу
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ