Пт, 2024-04-19, 19:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 20 » Нове чотиридверне купе за привабливою ціною готує Mercedes-Benz
10:53
Нове чотиридверне купе за привабливою ціною готує Mercedes-Benz
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Наступного тижня почне свою роботу Пекінський автосалон, але вже зараз в Мережу починають просочуватися фотографії та інформація про майбутні новинки. Однією з них стане майбутнє компактне чотирьохдверне купе Mercedes-Benz. Поки машина носить статус концепт-кара і називається CSC-Concept Style Coupe. Але очевидно, що саме вона ляже в основу серійної моделі, повідомляють "Автоновини".

Втім, компактною її можна назвати лише на тлі CLS - 4637 мм у довжину, 1891 мм в ширину і 1398 мм у висоту. Колісна база - 2699 мм і це на 61 мм менше, ніж у Mercedes-Benz C-Класу! Ось він, ключик до розгадки цього чотирьохдверного купе - машина побудована на платформі MFA, на якій створені нові покоління A-і B-Класів. Причому концепт має повнопривідну трансмісію 4MATIC! Від молодших "Мерседесів" майбутній CLA/CLC (очікується, що для новинки виберуть якийсь з цих двох позначень) отримає і інтер'єр.

Під капотом - 211-сильний дволітровий бензиновий турбомотор від моделі A 250 і фірмовий "робот" з подвійним зчепленням 7G-DCT, але, швидше за все, CLA/CLC отримає і менш потужні агрегати від А-Класу, в тому числі і дизельні. Винятком можуть стати лише базові агрегати потужністю 122 к.с. (Бензин) і 109 к.с. (дизель). І, швидше за все, початкові версії будуть передньопривідними з "механікою". Але напевно настільки красивий кузов не залишать без уваги і фахівці відділення AMG, хоча то вже далекі перспективи.

Ясно одне - німці намагатимуться якнайшвидше вивести машину на ринок. Коли? Можливо, серійний варіант дебютує восени на автосалоні в Парижі, або навесні на Женевському моторшоу. І, що особливо приємно, широка уніфікація з молодшими "Мерседесами" повинна забезпечити привабливу ціну. Поки що можна лише припустити, що CLA/CLC буде коштувати приблизно на рівні C-Класу.

Нагадаємо, нещодавно Mercedes-Benz опублікував перші фотографії нової моделі Citan, яка з'явиться у продажу в другій половині цього року. Крім того, Mercedes-Benz представив нове покоління А-класу, яке кардинально відрізняється від старої "ашки" - нова модель отримає 350 кінських сил.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 942 | Додав: adminA | Теги: чотиридверне купе, привабливою ціною, Mercedes-Benz
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ