Пт, 2024-04-19, 08:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 19 » Нове покоління моделі GS представила компанія Lexus
14:49
Нове покоління моделі GS представила компанія Lexus
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Сьогодні, 19 серпня, на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч (Каліфорнія, США) компанія Lexus представила нове покоління моделі GS. Конструктори запевняють, що нова машина стала кращою за стару абсолютно за всіма показниками. У основі машини, щоправда, лежить стара платформа, але вона піддалася кардинальним змінам, пишуть "Автоновости".

Так, ширина колії зросла на 40 мм спереду і на 50 мм ззаду, що, разом зі зміненою підвіскою, додало новому GS більшої стійкості як на прямій, так і в поворотах. Верхній і нижній важелі передньої підвіски виконано з алюмінію, а сайлент-блоки збільшено в розмірах. Конструкція заднього підрамника повністю змінена, що дозволило встановити задню багатоважільну підвіску нової конструкції, яка поліпшила керованість.

Жорсткіший кузов і полегшені компоненти зробили можливим використання в амортизаторах мастила з меншою в'язкістю. Хід амортизаторів став більший, і, як запевняють інженери, вони краще справляються з невеликими нерівностями.

Поки GS представлено тільки з 3,5-літровим атмосферним двигуном V6, який видає 306 к.с. (трохи пізніше з'явиться гібрид і дешевша версія з 2,5-літровим агрегатом). Причому GS 350 буде доступна і з системою повного приводу - таку модель в Європі вирішено продавати лише в Росії, Україні та Казахстані.

У салоні нового місця GS буде трохи більше, ніж у нинішньому. Та й оснащення GS виявиться по-справжньому розкішним, причому інженери не забули і про технології, які допомагають економити паливо. Наприклад, вперше в даному класі пропонується нова енергоощадна система клімат-контролю S-Flow, яка автоматично визначає кількість пасажирів іспрямовує повітряний потік тільки до тих сидінь, які насправді зайняті.

Слід зазначити, що відкрита версія суперкара Lexus LFA з'явиться на ринку через 3 роки. У 2013 році буде продано останній екземпляр обмеженої серії купе LFA (всього заплановано випустити 500 машин). Щоб продовжити лінійку ексклюзивних автомобілів під маркою Lexus, компанія Toyota і запланувала випуск ще однієї обмеженої серії LFA, тільки з відкритим верхом.

Під капотом родстера буде бензиновий V10 об'ємом 4,8 літра. Потужність цього агрегату становитиме 552 к.с. У парі з двигуном працюватиме 6-ступінчаста автоматична коробка передач. Для того щоб розігнатися до 100 км/год, автомобілю буде потрібно 3,5 секунди. Максимальна швидкість LFA Roadster становитиме 324 км/год.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 886 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ