Сб, 2024-04-27, 01:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 17 » Нове покоління третьої серії офіційно представила компанія BMW
15:31
Нове покоління третьої серії офіційно представила компанія BMW
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Компанія BMW офіційно представила нове покоління своєї третьої серії. Отже, нова "трійка" стала помітно більшою за свою попередницю. Довжина збільшилася на 93 мм, а колісна база додала 50 мм, передня колія стала ширша на 37 мм, а задня - на 47. При цьому кузов машини став жорсткішим, маса знизилася на 40 кг, коефіцієнт аеродинамічного опору - до 0,26, пишуть "Автоновости".

Все це є запорукою чудової керованості, якою завжди славилися автомобілі марки BMW. До того ж, всі "трійки" отримають так зване мехатронне шасі і можливість настроювати за своїм бажанням підвіску, гостроту відгуку на натиснення педалі газу, рульове управління. Мало того, можна буде відсовувати межі спрацьовування системи стабілізації.

Поки що відомо про чотири двигуни, які з'являться під капотом нової 3-ї серії. Причому жоден з них не можна віднести до категорії "дохлих". Так, найпростіший дизель об'ємом 2,0 л видаватиме 163 к.с. (ще буде 184-сильний агрегат), а бензиновий мотор того ж об'єму з турбонагнітачем порадує 245 к.с. На вершині ж гами опиниться версія 335i з трилітровим турбомотором потужністю 306 к.с. Всі двигуни можуть працювати з шестиступінчастою "механікою", а як опція доступна 8-діапазонна АКПП - вперше в класі.

З'явиться і гібридна версія ActiveHybrid 3, яка матиме в сукупності 340 к.с. Цей автомобіль матиме бензинову 3,0-літрову турбовану "шістку", а також 54-сильний електромотор.

Для нової BMW 3-ї серії підготовлено три варіанти заводського "стайлінгу", що різняться, перш за все, дизайном бамперів. Це відносно спокійні у виконанні Modern і Luxury і "злий" Sport. Продажі машини стартують вже в лютому 2012 року.

Слід зазначити, що раніше BMW представила гібридну "п'ятірку". Причому цього разу йдеться не про черговий концепт, яких ми бачили вже чимало, а про повноцінну серійну модель - її продаж розпочнеться на початку наступного року. Зовні гібридна "п'ятірка" мало чим відрізнятиметься від бензинових чи дизельних побратимів. Та й не зовнішність тут головне.

Силова установка BMW 5 ActiveHybrid складається з бензинового двигуна об'ємом 3,0 л, який, завдяки турбінам, видає 300 к.с., і електричного мотора потужністю 55 к.с. Через особливості конструкції гібрида сумарна потужність тут не 355 к.с., а трохи менша - 335 к.с. Інженери BMW запевняють, що гібридна "п'ятірка" здатна їхати лише на електротязі, але не більше чотирьох кілометрів. Та й то з середньою швидкістю 35 км/год. Не дуже багато, але й досягнутий результат непоганий.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 901 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ