Чт, 2024-04-25, 09:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 25 » Нові моделі автомобілів Honda та Chery на Пекінському автошоу вже відзначилися
09:24
Нові моделі автомобілів Honda та Chery на Пекінському автошоу вже відзначилися
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

У рамках Пекінського автошоу компанія Honda представила концептуальний седан C. Цей автомобіль має показати покупцям, на чому ж їздитимуть вже наступного року, повідомляють "Автоновини".

Седан Honda Concept C створювався спільними зусиллями японців і їхніх колег з китайського підрозділу Honda. Під індексом "С" приховуються такі значення, як "Cool", "Challenge", "China". Виробництво серійної версії седана буде налагоджено в Китаї на спільному підприємстві Guangqi Honda Automobile.

Для втілення проекту в життя японці спільно з китайцями планують добудувати третю лінію на заводі в провінції Гуанчжоу. Після модернізації підприємство буде випускати 120 тис автомобілів на рік, поступово нарощуючи обсяги до 240 тис.

Другою прем'єрою Honda в Пекіні став концептуальний вен Honda Concept S. На відміну від вищезгаданого седана, компактвен повинен виїхати за рамки Китаю і продаватися по всьому світу! Індекс "S" розшифровується японцями як "Stylish", "Smart" і "Surprise". За задумом творців, головними козирями новинки є футуристична зовнішність, просторий салон і гібридна силова установка. На жаль, більш точні характеристики і терміни виходу моделі на ринок поки що не розголошуються.

Китайцям, здається, набридли нескінченні докори в тому, що в стилі їхніх машин багато запозичень і свого виразного обличчя вони не мають. На Пекінському автосалоні, що проходить на цьому тижні, марка Chery вирішила здивувати відвідувачів передусім свіжою зовнішністю своїх майбутніх машин. Два представлених концепти, можливо, ще не претендують на роль перших красенів автомобільного світу, але очевидною вторинністю їх вже не дорікнеш, і в цьому плані китайці досягли своєї мети.

Кросовер Chery TX можна вважати спадкоємцем нинішнього Tiggo. Якщо модель, що нині випускається, спочатку мала багато спільного з Toyota RAV4, то тепер машина готується змінитися до невпізнання.

Модель поки що має статус концепту, і деякі оригінальні рішення, можливо, згодом поступляться місцем більш традиційним. Скажімо, у представленого Chery TX замість дверних ручок машини - сенсорні кнопки, розміщені в районі центральної стійки. Задні двері розчиняються проти ходу, як у Opel Meriva. Назагал ця машина вже виглядає більш-менш готовою до запуску в серію протягом року або кількох років.

Chery TX покликаний задати новий фірмовий стиль марки, який самі китайці порівнюють з нестримними потоками води. Ці мотиви повинні успадкувати й інші майбутні моделі Chery, втім, здається, що пошук свого впізнаваного обличчя ще в самому розпалі, причому в дизайнерської команди нещодавно відбулися знакові зміни.

Дизайн представлених зараз концептів не замовлявся стороннім студіям і є власною розробкою Chery. Треба зазначити, що стиль кількох останніх моделей цієї марки був замовлений італійцям, але в компанії справедливо вирішили, що рано чи пізно треба серйозно розвивати свій дизайн-центр. Перший крок уже зроблено: місяць тому на посаду шеф-дизайнера Chery призначений колишній "стиліст" GM Джеймс Хоуп. Раніше він також працював в Ford, Daimler-Chrysler та інших автоконцернах. З-поміж найбільш відомих його робіт - Fiat 500, Opel Zafira останнього покоління і концепт Ford GT90.

Яким виявиться вплив представника західної дизайнерської школи на стиль Chery, нам ще належить дізнатися, а поки що китайці знайомлять нас зі своїм баченням "автомобіля майбутнього", який називається Chery Ant. З англійської це слово перекладається як "мураха", і не можна не зауважити, що в представленому варіанті зчеплення двох автомобілів є щось біологічне.

Ідея зчленування мініатюрних машинок в своєрідні автопотяги вже не раз звучала від футурологів, що намагаються знайти рішення транспортних проблем майбутнього. Стверджується, що мікроавтомобільчики, що пересуваються в зчепленні, вирізняються кращою аеродинамікою, ніж окремі машини, а крім того, спільний рух з пункту А в пункт Б за умови правильної "диспетчерської" організації руху автопоїздів дозволить боротися з заторами. У прес-релізі Chery стверджується, що новий концепт передбачає створення так званого мобільного хмарного співтовариства, в рамках якого транспорт самоорганізується через Інтернет. Загалом китайці не відстають від світової моди на соціальні мережі, хмарні системи та екологічні проекти, які далекі поки що від реальності.

Нагадаємо, що нещодавно в рамках Нью-Йоркського автосалону, який проходив з 4 квітня і закрився 15 квітня, обрано найкращі автомобілі 2012 року і показано багато новинок.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: Пекінському автошоу, Honda та Chery
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ